• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.09.2017

19:40

(VIDEO) BRAJTON OČERUPAO "SVRAKE"! Poraz Njukasla posle tri vezana trijumfa!

Fudbal

(VIDEO) BRAJTON OČERUPAO "SVRAKE"! Poraz Njukasla posle tri vezana trijumfa!

Podeli vest

Fudbaleri Brajtona pobedili su danas na svom terenu ekipu Njukasla sa 1:0 u utakmici šestog kola Premijer lige

Jedini gol na meču postigao je Tomer Hemed u 51. minutu. Ovo je inače prvi poraz "svraka" posle tri vezana trijumfa u Premijer ligi.

Brajtonu je ovo druga pobeda od početka sezone i sada je na 13. mestu na tabeli sa sedam bodova. Njukasl je na osmoj poziciji sa dva boda više. 

Aleksandar Mitrović nije bio ni na klupi jer odrađuje suspenziju.

Fudbaleri Brajtona u narednom kolu gostuju Arsenalu, dok Njukasl dočekuje Liverpul. U poslednjem meču šestog kola Premijer lige sutra će se sastati Arsenal i Vest Bromvič.

PREMIJER LIGA

6. kolo

Nedelja

Brajton - Njukasl 1:0 (0:0)
(Hemed 51)

Subota

Vest Hem - Totenhem 2:3 (0:2)
(Čičarito 65, Kujate 87 - Kejn 34, 37, Eriksen 60)

Barnli - Hadersfild 0:0

Everton - Bornmut 2:1 (0:0)
(Niase 77, 82 - King 49)

Mančester siti - Kristal palas 5:0 (1:0)
(Sane 44, Sterling 51, 59, Aguero 79, Delf 89)

Sautempton - Mančester junajted 0:1 (0:1)
(Lukaku 20)

Stouk - Čelsi 0:4 (0:2)
(Morata 2, 77, 82, Pedro 30)

Svonsi - Votford 1:2 (0:1)
(Abraham 56 - Grej 13, Ričarlson 90 )

Lester - Liverpul 2:3 (1:2)
(Okazaki 45+3, Vardi 69 - Salah 15, Kutinjo 23, Henderson 68)

Ponedeljak

Arsenal - VBA 21.00


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija