• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

25.09.2017

13:26

ISPRATITE "ORLOVE" NA MUNDIJAL! Ulaznice za Gruziju već u prodaji

Fudbal

ISPRATITE "ORLOVE" NA MUNDIJAL! Ulaznice za Gruziju već u prodaji

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije će poslednju utakmicu u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo igrati protiv Gruzije 9. oktobra na "Marakani" i pobedom će se plasirati na Mundijal, a Fudbalski savez Srbije je već počeo prodaju ulaznica za meč

 

 

Cene ulaznica za ovaj slavljenički duel, kakav svi očekujemo da će biti, kreću se od 400 dinara za mesto na severu ili jugu, 800 dinara za istok bočno, 1.000 dinara za zapad bočno ili istok centar i 1.200 dinara za zapad centar.

Ulaznice se od danas mogu kupovati preko interneta, dok će prodaja na blagajnama stadiona početi 3. oktobra.

Jedna osoba može da kupi najviše četiri ulaznice za utakmicu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija