• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.09.2017

00:51

MURINJO ZADOVOLJAN: Nije bilo fudbala sa plejstejšna, bili smo profesionalni!

Fudbal

MURINJO ZADOVOLJAN: Nije bilo fudbala sa plejstejšna, bili smo profesionalni!

Podeli vest

Žoze Murinjo je bio ponosan na igrače nakon pobede protiv CSKA (4:1), posebno zbog njihovog odnosa prema igri

- Krenuli smo jako i iznenadili protivnika. CSKA nije odreagovao dobro kako zna, ali smo i mi krivi za to. Ubili smo utakmicu. Večeras nije bilo fudbala sa plejstejšna, ekipa se samo malo opustila na kraju, što je normalno - kazao je Murinjo.

Podsećanja radi, posle meča sa Bazelom (3:0) Portugalac je bio nezadovoljan jer su se njegovi puleni poigravali sa rivalom. Tada je rekao da su prestali da se ponašaju profesionalno nakon 2:0. U Moskvi su zadržali ozbiljnost i pregazili rivala.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija