• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.09.2017

18:55

CRNOGORAC VOŠIN JUNAK! Kojašević u finišu meča slomio Mladost!

Fudbal

CRNOGORAC VOŠIN JUNAK! Kojašević u finišu meča slomio Mladost!

Podeli vest

Fudbaleri Vojvodine iskupili su se za poraz od Crvene zvezde u prošlom kolu, pošto su na "Karađorđu" u prvom meču 12. kola savladali Mladost iz Lučana sa 2:0

Golova nije bilo sve do finiša utakmice. Domaćin je bio na mukama, jer je bedem Lučanaca odolevao naletima crveno-belih sve do poslednjih 10 minuta igre. 

Novosađani su tek u 82. minutu uspeli da slome otpor Lučanaca. Put do gola gostiju pronašao je Damir Kojašević, pa ja osam minuta pre kraja utakmice obradovao navijače koji su se ozbiljno zabrinuli.

Posle vođstva je bilo lakše, Crnogorac je sve dileme rešio u 89. kada je duplirao vođstvo Vojvodine i postavio konačnih 2:0.

Voša u narednom kolu igra sa Zemunom 14. oktobra, dok Mladost dočekuje Napredak.


SUPERLIGA



12. kolo

Petak
Vojvodina - Mladost 2:0 (0:0)
(Kojašević 82, 89)

Subota
Mačva - Bačka 15.00
Borac - Radnik 17.00
Voždovac - Zemun 17.00
Javor - Rad 17.00
Spartak - Radnički Niš 17.00


Nedelja
Napredak - Crvena zvezda 17.00
Partizan - Čukarički 19.00

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija