• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.10.2017

15:04

BARSELONA MORA DA IGRA! Pronađeno rešenje - "Nou Kamp" se zaključava!

Fudbal

BARSELONA MORA DA IGRA! Pronađeno rešenje - "Nou Kamp" se zaključava!

Podeli vest

Odlučeno je da se utakmica između Barselone i Las Palmasa igra bez prisustva publike

Barsa je zatražila od Fudbalskog saveza Španije da se odloži utakmica sedmog kola protiv Las Palmasa zbog svega što se dešava oko referenduma o nezavisnosti Katalonije.

Međutim katalonska policija tvrdi da može da organizuje utakmicu i garantuje bezbednosti za sve učesnike, kao i da nema razloga za odlaganje.

Pretila je opasnosti da Barsa, ukoliko ostala pri tome da danas ne igra, izgubi službenim rezultatom - 3:0, ali su Katalonci ipak odustali, pa će se meč igrati pred praznim tribinama.

Barselona osuđuje dešavanja koja su se raširila po mnogim delovima Katalonije kako bi sprečilo građane da iskoriste svoje demokratsko pravo na slobodu izbora. U svetlu ovih vanrednih okolnosti, upravni odbor je odlučio da će se utakmica prvog tima Barselone protiv Las Palmasa igrati iza zatvorenih vrata pošto uprava takmičenja nije dozvolila da se utakmica odloži - navodi se u saopštenju Barselone.

Podsetimo, danas se održava referendum o nezavisnosti Katalonije, na ulicama Barselone je haos, a prema poslednjm informacijama ima najmanje 337 povređenih građana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija