• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.10.2017

16:39

NISU BJEKOVIĆA DŽABE ZVALI ĐAVO: Mario Baloteli je za mene beba!

Fudbal

NISU BJEKOVIĆA DŽABE ZVALI ĐAVO: Mario Baloteli je za mene beba!

Podeli vest

Nenad Bjeković je u Nici proveo pet godina, a francuski klub ne zaboravlja svog bivšeg asa

Bjeković je u razgovoru za klupski sajt priznao da je za njega Mario Baloteli  beba, iako znamo da je Italijan među najnestašnijih fudbalerima.

- Mislim da sam bio i teži za treniranje. Svako priča o Mariovom karakteru, ali on je za mene beba kao ja kada sam bio u tim godinama. Ali najvažnija stvar je šta pokazuje na terenu tokom mečeva. A pokazuje mnogo, mnogo toga - kazao je za klupski sajt Bjeković.  

Legenda Nice kaže da bi bez problema svi igrači mogli da igraju za Nicu iz sedamdesetih godina prošlog, a od dvojica ofanzivnih igrača Plea i Baloteli, Bjekovića Plea više podseća na njega dok je bio mlad. 

- Po igri, po stilu kompletan je napadač, sposoban da daje golove. Odlično su pogodili sa Balotelijem, veoma su dobar tandem i zato Nica dobro funkcioniše. Ako nastavi tako, Plea može da konkuriše za francuski nacionalni tim - kazao je Bjeković koji veruje da Baloteli i Plea mogu da obore njegov rekord od 29 golova iz sezone 1977/1978, ali da ipak Baloteli deluje bliže tom rekordu. 

Ne propušta Bjeković ni danas utakmice Nice.

- Gledam skoro svaku utakmicu. U Srbiji sportski kanali emituju četiri, pet utakmica Lige 1 svaki put, često i Nicu. Drago mi je što klub igra značajnu ulogu u francuskom šampionatu jer grad i javnost to zaslužuju. Nica je za mene nešto posebno.

Dotakao se i derbija Nica - Marsej. 

-  To nije utakmica kao bilo koja druga, ta vredi više. Imam bolja sećanja na utakmice protiv Sent Etjena koji je bio naš pravi rival jer smo se sa njima borili za titulu. Ali se sećam da kada bih dao gol protiv Marseja, to bi bilo nešto. Bio sam srećniji nego protiv drugih timova. Marsej, Pariz, voleo sam da igram tamo i uvek sam igrao dobro. Kada date gol na Velodromu i utišate njihovu publiku to je veće zadovoljstvo - prisetio se Bjeković. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija