• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

01.10.2017

19:50

GRME IZ ZVEZDE POSLE NAPRETKA: Tražićemo izuzeće Mažića za sva vremena!

Fudbal

GRME IZ ZVEZDE POSLE NAPRETKA: Tražićemo izuzeće Mažića za sva vremena!

Podeli vest

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će tražiti izuzeće najboljeg srpskog sudije Milorada Mažića sa njenih utakmica "za sva vremena"

Crvena zvezda će tražiti izuzeće Milorada Mažića sa njenih mečeva za sva vremena - preneto je novinarama zvaničan stav kluba posle utakmice Super lige s Napretkom (1:0).

Iz kluba nije obrazloženo zašto će tražiti izuzeće Mažića.

Mažić je bio je glavni arbitar na večerašnjoj utakmici Napretka i Crvene zvezde. 
Zvezda je večeras u gostima izgubila od Napretka sa 1:0, a pobedonosni gol za Kruševljane postigao je Nikola Mitrović u šestom minutu sudijske nadoknade vremena.


Crveno-beli su za ponedeljak zakazali hitnu sednica Upravnog odbora povodom suđenja Milorada Mažića i odnosa FSS prema tom klubu.

(VIDEO) NAPREDAK UGASIO ZVEZDU! Mitrović majstorijom u 96. minutu doneo pobedu Kruševljanima!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
to ste trebali

pre 6 godina

mnogo ranije da trazite.... on je zlo od sudije u domacem prvenstvu a valjda je svima jasno zasto....?

Kalcopolista

pre 6 godina

Zbog cega je zlo? Zato sto nam je svirao dva nepostojeca penala penala na derbiju 2014? Posebno je smesan bio onaj prvi kada je Mrle zakacio za busen trave i u njegovom stilu, uz obavezno cimanje glavom u nazad, iznudio penal koji je Mazic jedva cekao da dosudi! Mene kao casnog deliju, kalcopolistu, borca za posten i fer fudbal, pobornika kalcopolija u srpskom fudbalu, puno iritira tako nesto! Danas nista sporno nije bilo, naprotiv koliki smollicemeri, produzio nam je utakmicu sedam minuta da bi mi dali fol, na nasu zalostnij je predvideo da mozemo i da ga primimo!

Nemir

pre 6 godina

Nisi ti časni delija,ti si grobar.On je te penale dosudio upravo zbog toga da odagna sumnje da je veliki Partizanovac.A ja slučajno poznajem njegovog komšiju iz Novog Sada,koji tvrdi da je Mažić 100% grobar.

SasaNS

pre 6 godina

"Iz kluba nije obrazloženo zašto će tražiti izuzeće Mažića." Nisu još smislili razlog.

popovic zoran

pre 6 godina

hahaha ko gubi ima pravo da se ljuti,a navijaci zvezde su pravili bakljade pa su gadjali golmana napretka tako da je opravdano produzena utakmica

rakiruki

pre 6 godina

Pa nije Mažić produžio 7 min da Napredak da gol nego da vi uterate nekako...ono, omače se i sad povika na Mažu....

dragan

pre 6 godina

Zasta grme na Mazica on produzio utakmicu 7 minuta da zvezda pobedi.

dragan

pre 6 godina

Zasta grme na Mazica on produzio utakmicu 7 minuta da zvezda pobedi.

Sale

pre 6 godina

Za devedeset minuta nisu dali gol pa im je Mazic kriv!? Zasto ne traze izuzece onog sudije iz Krasnodara?

Sale

pre 6 godina

Nisam zlurad i zbog toga sam, uz malo oklavanje, hteo da upitam gospodu iz Zvezde da li se mozda secaju Maje Vujovica? Sta se dogadja sa tim dobrim covekom?

rakiruki

pre 6 godina

Da tražite, nego kako. Šta se on pravi važan nije samo on evropski sudija pa ta Zvezda odučava po Jevropi od fuzbala, pa njoj ne sviraju ni kad metar uđe u gol, jer je poštuju, a Mažić par slobodnjaka za Donalda, kao da on čovek uvek može da pogodi, umoran. Pa bar da je svirnuo jedan iz 16, niko mu ne bi zamerio...Umislio Maža da je on zvezda...jeste zvezda ali nije Zvezda i to mora da utuvi. Taržite izuzeće bre, za sva vremena i duže, ako može a može.

Žarkov Dragan

pre 6 godina

Vec sam komentarisao da Mazic drugacije sudi u Evropi a drugacije u domacoj ligi i neznam zasto je to tako jel pre nego sto je Napredak dao go njihov ugrac je igrao rukom sto Mazic nije hteo da vidi i verovatno Zvezda ne bi pobedila ali ne bi ni izgubila u 97 minutu  i koja skucajnost da je Partizan izjednacio isto u 97 minutu i to bas protiv Napretka koja slucajnost.\n

irealan

pre 6 godina

I treba...ipak je dao onu golčinu iz kontre.Nema pravo lobovati golmana-Mažiću šta to sviraš!?Ha,ha...Zvezdokomedija i Zvezdolakrdija se nastavlja...Koja drskost!!!

nele011

pre 6 godina

...e jadni junaci Viktora Igoa....uvek im neka (P)lovka fali...ma batalite sport...bavite se nasim osnivanjem, biografijama igraca, ko za nas navija...valjda ce ono eNDeHa goWedo da mi odgovori na komentar...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija