• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir

03.10.2017

09:27

PARTIZAN OPLEO PO ZVEZDI ZBOG MAŽIĆA! Vuletić: Kakva je to šizofrenija u komšiluku?

Fudbal

PARTIZAN OPLEO PO ZVEZDI ZBOG MAŽIĆA! Vuletić: Kakva je to šizofrenija u komšiluku?

Podeli vest

Potpredsednik Fudbalskog kluba Partizan Vladimir Vuletić žestoko je isprozivao čelnike Crvene zvezde, stajući u odbranu najboljeg srpskog sudije Milorada Mažića

Crvena zvezda je u ponedeljak objavila saopštenje u kojem je objasnila zašto traži izuzeće Milorada Mažića sa svih njenih utakmica, pomenuvši i da je oštetio crveno-bele prošle sezone u večitom derbiju, što je bio povod da se oglase iz Humske i odgovore večitom rivalu.

- Nemamo baš svi pamćenje zlatne ribice. Podsetio bih vas na nedoslednost Crvene zvezde, koja je prošle godine tražila da upravo Milorad Mažić sudi derbi umesto delegiranog Maja Vujovića. Pitam se da li je na delu neka podvojena ličnost ili neki odraz šizofrene kulture, pa je on u jednoj sezoni najbolji sudija, a u drugoj najveći neprijatelj Crvene zvezde. Ne razumem kako je Mažić prošao takav put, da li je to zato što stalno isto sudi - rekao je Vladimir Vuletić za Kurir.

On je dodao da Partizan neće izdavati saopštenja i na taj način pritiskati sudijsku organizaciju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ZELJKO

pre 6 godina

VI BRE NOGE LOMITE ,PA DRINCIC NI EVERTON NE DOBISE NI OPOMENU...IPAK VAS GURAJU DOBRO.

AS

pre 6 godina

IZ PARTIZANA BOLJE DA SE BAVE SVOJIM DVORIŠTEM. NJIH NIKO NIJE DIRAO I NE MORAJU DA BUDU MIROĐIJA U SVAKOJ ČORBI. NEK JURE MEČKU IZ SVOG DVORIŠTA.

MILOS RANKOVIC

pre 6 godina

E OVAJ DEBELI CUTI MALO IDI BRE NA NEKU DIJETU POJEDOSTE PARTIZAN NITI JE NEKO SPOMENUO PARTIZAN SVAKO IMA PRAVO DA MISLI I TRAZI IZUZECE DAL CE BITI VIDECEMO A NE ODMAH DEBELI PRICA TAMAN SE SMITE STRASTI I VREDJANJA I ONDA DEBELI KLOVN SVADJA AKO TI JE DOSADNO OBUCI PATIKE I NA TRCANJE DA SMRSAS MALO A NE DA ZAVADJAS SAMO POGLEDAJ SE KAKAV SI

Dusan

pre 6 godina

Ti neznalico i pokvarenjaku koji dovodis mladice sa ulice da glasaju za tebe i "sveznalicu"Vucelica si najveca bruka za Partizan i zato na utakmice dolaze olosi i krimosi koji nanose stetu Partizanu a pravi navijaci sede kod svojih kuca .Doveli ste Djukica za trenera a on gde god je radio dobio je otkaz i posle ove blamaze sa Dinamom ima vasu podrsku.Sramno!!!

kostolomci

pre 6 godina

У толетово и кокезино време ломљење ногу НИЈЕ прекршај.

5 NDH IGRACA IDOLI TUDJMANOVIH

pre 6 godina

DA LI JE OVO ONAJ SABANKO STO NOSI TREGERE ,TRENERKU I CIPELE NA BELE CARAPE ISTOVREMENO ?\n

BRKO

pre 6 godina

Ima razloga da ga brani koliko je samo puta pogurao Partizan treba da mu budu zahvalni večno. A jado sto se ne osvrnu malo na kostolomca Evertona .\n

Sudski veštak

pre 6 godina

Pre samo 3-4 godine taj isti Mažić, je dosudio za Zvezdu 2 penala u roku od 20minuta na stadionu Partizana, što apsolutno niko i nikad nije uradio i imao smelosti da tako nešto uradi od kada postoji srpski fudbal. I taj isti Mažić nije nikada dosudio niti jedan penal za Partizan. Hoćete još neke činjenice?! Čemu hajka? Deja vu situacija ( sve dok su u sportu ljudi a la g.din "svemočni").

severac

pre 6 godina

Ovako, dajem stan i auto, ako medjunarodnaa komisija psihologa i psihijatara utvrdi da ovaj lik nema šifru!\n

straja

pre 6 godina

ISTI,ISTI...sve moj do mojega...ne zna se ko je gori!!!

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija