• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

03.10.2017

13:55

SPREČEN MASAKR U PARIZU! Policija pronašla eksploziv kod stadiona PSŽ-a i pohapsila teroriste!

Fudbal

SPREČEN MASAKR U PARIZU! Policija pronašla eksploziv kod stadiona PSŽ-a i pohapsila teroriste!

Podeli vest

Pripadnici antiterorističke jedinice francuske policije danas su ispitivali pet osoba uhapšenih u vezi s improvizovanom eksplozivnom napravom pronađenom u subotu u jednom od elitnih kvartova Pariza, u blizini stadiona fudbalskog kluba Pariz Sen Žermen

 

Rojters prenosi da je ministar unutrašnjih poslova Francuske Žerar Kolomb izjavio da je jedan od privedenih već bio na listi "radikalizovanih" osoba na kojoj su imena potencijalnih islamista.

Agencija navodi, pozivajući se na izvore iz francuskog pravosuđa, da su eksplozivnu napravu činila dva kanistera za benzin koja su se nalazila u zgradi u pariskom 16. arondismanu, kao i dva ispred zgrade, od kojih je u nekima bilo benzina i žicama su bili vezani za mobilni telefon.

Britanski "Dejli mejl" precizira da se radi o lokaciji blizu stadiona PSŽ, kao i da je eksplozivna naprava pronađena samo nekoliko sati uoči utakmice tog kluba na domaćem terenu protiv Bordoa.

Ministar Kolomb je ranije za radio stanicu "Frans inter" rekao da je eksploziv pronađen u noći između petka i subote u elitnom 16. arondismanu u Parizu, ukazavši da to govori u prilog činjenici da je Francuska u stalnoj opasnosti od terorističkih napada.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija