• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.10.2017

12:55

SAMPAOLI PRIZNAO PROBLEM: Mesi i Dibala ne funkcionišu zajedno!

Fudbal

SAMPAOLI PRIZNAO PROBLEM: Mesi i Dibala ne funkcionišu zajedno!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Horhe Sampaoli priznao je da je njegov tim u velikim problemima, jer dvojica najboljih igrača, Leo Mesi i Paulo Dibala, nikako ne funkcionišu zajedno

 

 

Asovi Barselone i Juventusa nisu ni u nekim odnosima, čini se da Mesi ne voli previše Dibalu, ali ono što je za Argentince mnogo bitnije - loše sarađuju na terenu.

- Pošto nemamo vremena da gradimo odnos Mesi - Dibala, moramo da pređemo na neke konkretnije stvari. Leo mora da se na terenu uklopi u ekipu, da nađe svoje pravo mesto, kao što ga ima u Barseloni. Bilo bi besmisleno da izmišljam neke nove sisteme igre samo zbog Mesija - poručio je Sampaoli.

On je dodao da od prve zvezde Barselone očekuje da bude mnogo ubojitiji u napadu.

- Kada igramo u formaciji 4-2-3-1, on mora da bude uvek na ivici šesnaesterca. Svaki put kada odaljimo našeg najboljeg igrača od te pozicije, on je manje opasan. Moj je posao da mu objasnim da je od ključne važnosti za nas da bude u samoj završnici akcije, da nam je potreban u poslednjoj trećini terena - istakao je Horhe Sampaoli.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija