• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.10.2017

16:29

PIKSI NEMA DILEMU: Ostalo je još samo da nas obaveste da smo u Rusiji!

Fudbal

PIKSI NEMA DILEMU: Ostalo je još samo da nas obaveste da smo u Rusiji!

Podeli vest

Legendarni srpski fudbaler Dragan Stojković Piksi smatra da su "orlovi" već učesnici Svetskog prvenstva i da je samo pitanje da li će to biti ozvaničeno u petak ili će se čekati još nekoliko dana

Srbiji je potrebno da pobedi Austriju ili Gruziju u ponedeljak kako bi se direktno plasirala u Rusiju, a Stojković smatra da to ne treba da se dovodi u pitanje. 

- Ako mene lično pitate, mi smo već u Rusiji. Sa ove pozicije to mogu da kažem, sa neke druge naravno ne bih. Ali sami odlučujemo o svojoj sudbini, imaćemo podršku sa tribina, evo i ja sam tu, prvi put da ih gledam uživo, jer ranije nisam mogao zbog obaveza u Kini - rekao je Piksi i dodao:

- Obavili smo ogroman posao u Dablinu kad smo pobedili Irsku. Velika je to pobeda bila, ona je ta koja pruža sve ovo sada. Samo moramo da sve ovo overimo u matematičkom smislu i da nas obaveste da smo u Rusiji. Ova ekipa ide na Mundijal sigurno. Da li sutra ili za nekoliko dana to je i najmanje važno - zaključio je Stojković. 

Izabranici Slavoljuba Muslina imaju 18 poena i prvi su na tabeli grupe D, dok ih prate Vels sa 14 poena i Republika Irska sa 13 poena. 

U petak osim meča Austrija - Srbija, u istoj grupi se sastaju i Gruzija - Vels i Republika Irska - Moldavija. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija