• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl. Tomkovic

06.10.2017

09:13

(FOTO) OVO JE BEČ - OVO JE SRBIJA! Naši navijači spremaju desant na "Ernst Hapel"!

Fudbal

(FOTO) OVO JE BEČ - OVO JE SRBIJA! Naši navijači spremaju desant na "Ernst Hapel"!

Podeli vest

Ulaznice za sektor sa srpskim navijačima rasprodate su prvog dana, a onda smo pokupovali i ostale karte, poručuju srpski navijači iz Beča, koji će večeras biti velika podrška našoj reprezentaciji na stadionu "Ernst Hapel"
Starsportphoto©

Miloš i Darko, koji su do pre nekoliko godina živeli u Zemunu, a sad rade u Beču, kažu da će večeras na tribinama biti 35.000 srpskih navijača.

- Ne preterujemo, verujte nam. Za par sati rasprodate su sve ulaznice za naš sektor, a onda smo pokupovali i ostale. Ma ima bre Švabe da nas mole danas da im damo karte. Oni će nas pitati smeju li na stadion - smeju se dvojica srpskih navijača dok se u jednom fan šopu opremaju za utakmicu i na odlasku dobacuju:

- Zgazićemo ih, a onda večeras svi da dođete ovde da proslavimo. Biće ludnica.

Informer

"Ovde" je Otakringer štrase, ulica koja je među lokalnim stanovništvom poznatija pod nadimkom Balkan štrase - Balkanska ulica. Lako je zaključiti da tu glavnu reč vode iseljenici sa prostora bivše Jugoslavije.

Većina onih koji su juče prošli Balkan štraseom zastala je i ušla u "Oaza šop". Reč je o spojenom "Red star šopu" i "Crno-belom butiku", a osim dresova i svih vrsta suvenira Crvene zvezde i Partizana može se naći i sve što vam padne na pamet u bojama i sa simbolima Srbije.

Informer

Tu smo zatekli momke s početka priče, a vlasnik navijačkog šopa Marko objašnjava nam da će danas biti još veća gužva.

- Ovih dana baš ima posla, svi dolaze da kupe poneko obeležje, dres, majicu, trenerku... Biće nas mnogo na tribinama, očekujemo pobedu, pa onda veliko slavlje.

Naši navijači organizovano kreću na stadion "Ernst Hapel", a okupljanje je u 17 časova na Švedenplacu, odakle će se svi zajedno sat vremena kasnije uputiti ka stadionu.

U kratkom proglasu se na kraju poruke zaključuje "Ovo je Beč, ovo je Srbija".

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Прво...."Марш на Дрину"... А онда, зна се, јуриш на.... - Швабице...!!

zucko

pre 6 godina

Niste vi od ikakve pomoci srpskom fudbalu,izjave tipa,zgazicemo ih,unistuti ih,slomiti,zapaliti samo govori o vama da na utakmice idete da se izivljavate,tucete i pravite nerede.Nije vas bilo na odbojci,kosarci,vaterpolu i jos nekim pojedinacnim takmicenjima pa Srbija napravi velicanstven uspeh.Sta vam to govori?

mislav

pre 6 godina

uuuuuu... fino. Sad je i Beč srbija, dobro da se zna, sačuvano.

Nedo

pre 6 godina

Ovo je Bec ovo je Srbija Sta ovom parolom hocete da kazete vi Srpski huligani koji kaljate obraz pristojne i civilizovane Srbije. Takvim nije mesto na stadionu vec iza resetaka ali za sva vremena.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija