• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.10.2017

14:22

U HAMBURGU BESNI NA MUSLINA! Nemci traže da Kostić ne igra za Srbiju!

Fudbal

U HAMBURGU BESNI NA MUSLINA! Nemci traže da Kostić ne igra za Srbiju!

Podeli vest

Nemački Hamburger ljut je na srpsku reprezentaciju odnosno na selektora Slavoljuba Muslina koji je uvrstio Filipa Kostića u ekipu za utakmice protiv Austrije i Gruzije

U nemačkom timu nisu zadovoljni što Muslin računa na Kostića, koji je zbog povrede propustio prethodne četiri utakmice Hamburga.

Prema tvrdnjama lokalnog i dobro upućenog lista Abendblat upravo zbog toga je sportski direktor ovog bundesligaša Jens Tot ljut, pa je odmah poslao zvanično pismo Muslinu. 

Navodi se da je Tot tražio od našeg selektora da izostavi Kostića iz svih planova za poslednje dve utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Filip je dobro što se tiče povrede, ali nije u kondiciji. On maltene od Irske nije odigrao utakmicu. Trenirao je, ali ne punom snagom - rekao je Muslin na konferenciji u četvrtak.

I sam fudbaler je potvrdio da je povreda prošlost.

- Dobro sam, biću spreman. Sad me muči mala prehlada, ali nije ništa strašno. Videćemo da li ću početi meč sa Austrijom. Mogao sam da odigram i prvenstvenu utakmicu minulog vikenda, međutim u klubu nisu želeli da rizikuju - istakao je Kostić pre nekoliko dana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
salecux

pre 6 godina

..Filip uopšte nije spreman da odigra ovako vaznu utakmicu jer četir nedelje nije u treningu a svi znamo od čega on zivi ,od trčanja a trčat trenutno nije sposoban,mislim da ta izjava,da moze da igra, mu je stavljena u usta da bi Austrijanci pogrešno postavili svoju prvu postavu i mi mozda izvukli neku prednost ali jedno je sigurno,Kostić nam neće pomoći ovaj put ali smo svi sigurni da smo dovoljno jaka ekipa da ih pobedimo i bez Filipa Kostić..

Megi

pre 6 godina

Pa valjda mu pise u ugovoru sta sme, a sta ne sme, koja su mu prava i obaveze prema klubu, i to nemackom? Kakav je ovo uopste tekst, "Nemci besni na Muslina"? Skoncentrisite se malo kad pisete, novine citaju i ljudi koji razmisljaju svojim mozgom.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija