• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Vl.T.

06.10.2017

23:18

KAPITEN TEŠKO RAZOČARAN! Ivanović: Nismo verovali u sebe, uplašili smo se...

Fudbal

KAPITEN TEŠKO RAZOČARAN! Ivanović: Nismo verovali u sebe, uplašili smo se...

Podeli vest

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović bio je veoma razočaran zbog poraza u Beču od Austrije (3:2)

 

Ivanović je priznao da je tim, bez racionalnog objašnjenja, izgubio veru u sebe i delovao preplašeno na terenu.

- Uplašeno smo ušli u meč, nismo verovali u sebe, izgubili smo balans u igri. Čak ni prvi gol ništa nije promenio, bili smo smušeni. Vratili smo se na 2:2, tada smo tek počeli da igramo, napravili nekoliko akcija, a onda smo primili i treći - rekao je Ivanović.

On nije imao objašnjenje zašto su "orlovi" tako posrnuli u Beču.

- Zašto se to desilo? Ne znam, ima mnogo razloga. Naš pristup i zalaganje nisu bili dobri, kao da smo imali strah od pobede i plasmana na SP - ocenio je Ivanović.

Svestan je defanzivac Srbije da će meč protiv Gruzije u Beogradu biti psihološki još teži.

- Ogroman je pritisak sada na nama, dolazi nam protivnik koji nema šta da izgubi. Uvek smo teško dobijali utakmice koje smo morali da dobijemo. Moramo da se probudimo, kao da ovo nismo ni igrali, jer ovo nismo bili mi. Ovo mi je najteži poraz otkad igram za reprezentaciju - poručio je Branislav Ivanović.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dragan Skoplje

pre 6 godina

Zasto si razocaran trebalo je da izgubite 5-2 posto ste bili rastimani orkestar a ti posebno,svi ste bili uspavani nikakav zar u igri I ovakvi kakvi ste ne zasluzujete da idete u Rusiji zalno za ljude sto si dosli do tamo da vas bodre

zeljko Livopoljac

pre 6 godina

E , pa gospodine sta ti pricas uopste ???\nUplasili se , cega ???\nVama ne odgovara pun stadion , pa onda prazan stadion cega se vi plasite ??? \npravi borci se ne plase izazova , samo se slabici plase ...\nHvala tebi na svemu sto si do sad uradio , zato bih te lepo zamolio da das to svoje mesto nekom mla?em i nekom ko se ne plasi izazova da igra sa srcem za svoju zemlju .\nSRAMOTA

Panta

pre 6 godina

Sa ovakvom kukavičkom igrom ne ide se na svetsko prvenstvo. Večeras ste pokazali nedopustivu indolentnost i neodgovornost, bez imalo žara, sporost kakva ne priliči ni treningu. Jedino lošiji od vas bio je (po ko zna koji put) reporter RTS-a. Kao da komentariše umetničko klizanje, mlitavog jednoličnog tona u glasu, sa naglabanjem gomile dosadnih i nepotrebnih podataka.

dani

pre 6 godina

imas trideset godina a seres ko da imas deset da si se tako plasio dok si igrao za celzi sada ne bi igrao za reprezentaciju i prosli bi dalje\n\n

mica

pre 6 godina

Najveci krivac je Muslin. Izbor igraca i koncepcija je katastrofalna. Tako se ne igra ni na seoskim turnirima.

mille

pre 6 godina

Onda bolje da ne idete u Rusiju, tamo cete da se prestravite.\n

goran

pre 6 godina

pa da. juce si poceo da igras fudbal pa si se uplasio. Cega? nasih navijaca. Siroti austrijanci se nisu culu a nisu ni mogli da veruju da ce onako lako da nas biju, i da ne bese Stojkovica napunuli bi nas.

Dado

pre 6 godina

Prijem lopte kao da kolac stoji na terenu tako se lopta odbijala od njih. Svima bih ja vadio krv posluje utakmice da se tacno utvrde promili beogradskih splavova.

Dragan

pre 6 godina

Kakav pritisak, pa svi igrate u jakim ligama. Nije to pritisak, već neprofesionalan odnos prema grbu koji nosite i loše postavljena igra. Kukavička igra. Igra bez igre, kontra pa šta bude. Repka nema glavnog ideologa, mozga tima. Kako su samo prevarili ove divne navijače. Sram vas bilo, a posebno Muslina, na postavljanju igre.

Stiglic

pre 6 godina

Ne daj boze da odu u Rusiju...pa tamo ce da primaju po 6-7. Uplasili se Austrije,sad drhte od Gruzije...a tek od Mesija...ha ha kakvi smetenjaci.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija