• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.10.2017

23:23

MUSLIN POŠTENO: Veliko razočaranje! Sreća pa je Stojković u formi!

Fudbal

MUSLIN POŠTENO: Veliko razočaranje! Sreća pa je Stojković u formi!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin priznao je da je potpuno razočaran porazom i igrom tima protiv Austrije (3:2) i ispuštenom šansom da se kolo pre kraja obezbedi plasman na Mundijal

 

Muslin je priznao da je rezultat mogao da bude još gori da nije bilo fantastičnog golmana Stojkovića.

Ovaj poraz je veliko razočaranje, ali potvrdilo se da je Austrija opasan protivnik i bez nekoliko igrača na koje nije mogla da računa. Mi nismo bili dobri, da nije bilo golmana Stojkovića, koji je u odličnoj formi, mogli smo da izgubimo i većom razlikom - rekao je Muslin posle meča.

On je poručio da tim mora odmah da se okrene poslednjoj utakmici u grupi protiv Gruzije.

Imamo još jedan pokušaj da se domognemo Rusije, a to je meč sa Gruzijom. Brzo se okrećemo tom duelu. Mi u Beču nismo igrali našu igru iz prethodnih mečeva u kvalifikacijama i nismo stvorili dovoljan broj prilka za gol. Čak i da smo igrali nerešeno opet bi nam trebala pobeda. Nadam se da će u ponedeljak biti pun stadion i da ćemo u drugom koraku uspeti da se plasiramo na Mundijal - poručio je Slavoljub Muslin.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miroslav

pre 6 godina

Jaka mu forma,  primi gol u 90.minutu. Ko tupan stoji na gol liniji umesto da se baci na loptu u Arnautoviceve noge. \n

moma

pre 6 godina

Petnaest godina spašava srpski fudbal od još veće bruke i sramote i onda se nađe nekakav "stručnjak" da to iz njegovih bolesnih navijačkih opredeljenja negira.Muslina poštujem ,jer su rezultati,bar po broju osvojenih bodova i šanse da se plasiramo na SP realni ,ali da nije bilo Stojkovića mi bi imali 5 bodova.

POPE

pre 6 godina

Muslina podrzavam samo u jednom a to je da se Mil.Savic ne uklapa u nasu igru.Pa momak bi se obrukao jer ovde stvarno nema sa kim da igra.\n

Smesno

pre 6 godina

Da li je to morao da kaze,da se opravda sto ga stavlja da brani,iako nije imao utakmice 7-8 meseca? Branio je ono sto je islo u njega i sto bi svaki golman odbranio.Prvi gol je njegov jer umesto da stoji blize 16-ercu i istrci da presece loptu,on stoji na penalu i vraca se unazad i time pustio austrijanca na zicer.Isto i kod treceg nije mrdnuo,mada za njega nije krivac.

tosa

pre 6 godina

Uh kakav vetar na severu duva, oči mi suze pa ni tekmu ne mogu da gledam.

NemanjaVa

pre 6 godina

Prva utakmica naše reprezentacije koju sam odgledao posle više od godinu dana. Čvrsto sam bio rešio da naš antifudbal više neću gledati, ali eto ajde reko da vidim to čudo, možda se nešto promenilo. Kako su oni i koga pobeđivali to je za mene ogromna misterija. Ovo sinoć je gore nego utakmice koje su naši igrali u prošlom ciklusu kvalifikacija za evropsko prvenstvo. Suština je da tu zapravo nema fudbala koji se igra po celom svetu, to je neka srpska varijanta antifudbala. Ne mogu da verujem da ni jedan naš igrač nije u stanju da pokuša da napravi običan lažnjak, ne dribling - bravuru, nego običan lažnjak. Da nisu u stanju da dodaju loptu u noge brzo i precizno onako kako to rade svi ostali koji igraju protiv nas. Ako baš ništa ne znaju, mogu da se pobiju na terenu, da trče, da nametnu duel igru... Naravno za takvu igru treba odabrati takđe i adekvatne igrače, a ne šetače i sporaće. Nagradno pitanje je da li postoji neki srpski fudbaler koji može da se okrene licem ka golu i da proda fintu prosečnom albanskom, austrijskom ... fudbaleru? Ja garantujem da ispred svake zgrade u Srbiji ima po jedan klinac koji je suštinski talentovaniji od svakog ovog našeg reprezentativnog bezveznjaka. U tom grmu i leži zec. Kako su ovi tipusi uopšte postali profesionalci, kakvim nasilnim metodama i nakaradnim selekcijama, menadžerima ...? Mafija postoji svugde u svetu i svugde pokušava da radi u fudbalu i radi, ali ova naša izgleda najmanje poznaje fudbal tako da nema pojma kojeg mladog igrača u stvari treba uzeti pod svoje skute. To je totalno ludilo mozga kod nas.

none

pre 6 godina

Ne seri bre. Sramota, bolje bi igrao drugoligaski klub od tvojih zvezda. Ti si trener, koji ko mumija stoji uz auto liniju. Nisi zasluzio sa takvom igrom da ides na svetsko prvenstvo. Na kraju mislim da mozes da prodjes samo ako izgubi Vels i Irska jer nema sanse da pobedis Gruziju sa tvojim Mitrovicem i Rukavinom i jos nekim.

joledr

pre 6 godina

Dobar je Stojke. Jedina svetla tacka sinoc od onih nasih zvezdica, uz naravno Matica.

stefanovic Momcilo

pre 6 godina

Ovo je stvarno velika sramota trenera i igraca koje je on pozvao u reprentazaciju,igraci kao da nisu bili na terenu nego na menekenskoj pisti trener nereaguje ni na poluvremenu ni tokom drugog poluvremena,nemenj slabe vec ih ostavlja u igri. Cisto sumnjam da cemo sa tim fudbalerima otici na svetsko prvenstvo,cast pojedincima,da s ja pitam uzimao bih gro igrace iz doace lige i opet cast pojedincima.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija