• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.10.2017

16:56

LUKA DRUKA! Portugalci otkrili: Modrić je "krtica", javlja Murinju šta se dešava u Realu!

Fudbal

LUKA DRUKA! Portugalci otkrili: Modrić je "krtica", javlja Murinju šta se dešava u Realu!

Podeli vest

Hrvatski fudbaler Luka Modrić prenosi Žozeu Murinju dešavanja iz slvačionice madridskog Reala, što će Portugalac pokušati da iskoristi i dovede Gereta Bejla u Mančester junajted

Hrvatska verzija portala "Gol", pozivajući se na portugalski "Diario Gol", prenosi da je vezista Real Madrida "špijun" koji javlja portugalskom treneru dešavanja iz svlačionice "kraljevskog kluba".

Modrić je u Real došao 2012. godine na insistiranje Murinja, koji je tada se deo na klupi Madriđana. Od tada su u stalnom kontaktu, a Hrvat menadžeru Junajteda javlja ono što Portugalca zanima.

A Murinja zanima status Gereta Bejla jer želi Velšanina da ga dovede na "Old Traford". Velšanin nije u sjajnim odnosima sa trenerom Reala Zinedinom Zidanom i svaka informacija koja "procuri" mogla bi da bude korisna za Murinja.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija