• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.10.2017

23:27

(VIDEO) MAJKO MOJA KAKAV GOL! Petom pod prečku, pa ovo se ne viđa svaki dan!

Fudbal

(VIDEO) MAJKO MOJA KAKAV GOL! Petom pod prečku, pa ovo se ne viđa svaki dan!

Podeli vest

Leon Gorecka, 22-godišnji fudbaler Šalkea, postigao je prelep gol za Nemačku u meču sa Azrebejdžanom u kvalifikacijama za Mundijal

Leon Gorecka je petom poslao loptu u gornji ugao, što se izuzetno retko viđa! Bio je ovo vodeći pogodak "pancera" u duelu sa Azerbejdžanom, koji je do kraja utakmice pregažen sa 5:1.

Pogledaće gol, garantujemo, nekoliko puta. Majstorija!

 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
salecux

pre 6 godina

..lepa goluša nema šta ali nešto drugo meni pravi probleme jer sam gledao neki dan naše „vedete“ protiv slabih austrijanaca i gledao sam sinoć azerbaizance protiv nemaca...koji tempo su oni išli koji otpor su pruzali cele utakmice nemcima ...ja sam im se divio imajući uvek pred očima kako su naši potopljeni u Dunavu pored Beča..sramota...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija