• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

09.10.2017

07:02

MITROVIĆ ZOVE NAVIJAČE: Budite uz nas protiv Gruzije, zaslužili smo to igrama!

Fudbal

MITROVIĆ ZOVE NAVIJAČE: Budite uz nas protiv Gruzije, zaslužili smo to igrama!

Podeli vest

Napadač Srbije Aleksandar Mitrović nada se pomoći navijača u odlučujućem meču sa Gruzijom (ponedeljak, 20.45) za plasman na Svetsko prvenstvo

- Verujem da će biti pun stadion „Rajko Mitić“. Ova ekipa je to zaslužila igrama tokom kvalifikacija. Desio se prvi poraz posle mnogo utakmica. Nadam se da će ljudi doći da budu uz nas - rekao je za Blic Mitrović.

Iako su "orlovi" došli u situaciju da u poslednjm meč odlučuju o sudbini, napadač ističe da su, bez obzira na kiks u Beču, u odličnoj situaciji.

- Da nam je neko ovo ponudio pred početak kvalifikacija niko ne bi imao dilemu... Da je neko rekao da o plasmanu na Svetsko prvenstvo odlučujemo protiv Gruzije kod kuće ne verujem da bi neko odbio. Imali smo šanse da sve bude lakše, ali ovako nam ne preostaje ništa drugo nego da pobedimo. Prvi smo u grupi. Sve je u našim rukama. 

 Da je neko rekao da o plasmanu na Svetsko prvenstvo odlučujemo protiv Gruzije kod kuće ne verujem da bi neko odbio

Aleksandar Mitrović, napadač Srbije

Mitrović hvali ekipu Gruzije, koju je Srbija u prvom meču dobila sa 3:1.

- Nezgodan rival... Ime nije atraktivno, ali znaju da igraju. Prvi meč smo gubili pa okrenuli. Oni nemaju imperativ, biće opušteni. Siguran sam da će želeti da se nadigravaju. Mi moramo od prvog do poslednjeg minuta da budemo na najvišem nivou. Ne smemo da ponovimo grešku. Ne sme da bude panike, bitno je da na vreme rešimo sve – rekao je Mitrović. 

Igrač Njukasla smatra da je euforija bila suviše velika pred utakmicu sa Austrijom.

- Ne volim taj osećaj kad se već sprema slavlje. Svi znaju koliko nam se to puta obilo o glavu. Uvek nam se ponavlja da smo tu negde i da nedostaje taj poslednji korak. Da svi vide uspeh, a da se mi sapletemo na samom kraju. Znao sam da se Austrija neće predati. Igrali su maksimalno. Euforija je bila velika. Osećala se na svakom koraku. Nismo uspeli to da prevaziđemo - priznao je napadač Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
boban

pre 6 godina

Nije to samo poraz,to je bilo lelem.... na terenu,cuvena nasa igra.

Doktor

pre 6 godina

Kako te bre,nije sramota...u Engleskoj za tvoj Njukasl,trčiš,boriš se,;grizeš;a ovamo kao npr u Beču..nisi pretrčao ni kilometar za 90min.....Što bi ti verovali?

tomas9d

pre 6 godina

misliš igrom u Beču. dođosmo videsmo I pobegosmo,

moma

pre 6 godina

Mi smo ,možda rezultatima ,zaslužili da odemo na SP,igrom sigurno ne.Ne razumem,kada igrači kažu "Nismo imali dobar pristup".Kakav je to odgovor ili izgovor.Sve drugo mogu da razumem,bolji protivnik(uglavnom je to razlog),ali kako neko drugi može da ima bolji pristup od nas.Pre početka kvalifikacija,vođeni činjenicom da su iz grupe tri reprazentacije bile učesnice EP i tamo dobro odigrale,šanse su nam bile,objektivno male.Međutim spletom raznih okolnosti našli smo se tu ,gde smo.ali ne igrom,već sticajem srećnih okolnosti.Od Austrije je trebalo da izgubimo i u Beogradu.Stojković nam je doneo 5-6 bodova.Gde je tu igra,ako vam je kroz kvalifikacije najbolji igrač golman?

djoko

pre 6 godina

ti si stvarno zadnji koji ima pravo da zove navijače ko u stvari tebe gura u reprezetaciju nepotrebnijeg Srbiji odavno nije imala \n

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima!

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija