• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.10.2017

11:44

MAŽIĆ NAJBOLJI SUDIJA NA SVETU! Srpskom arbitru u leđa gledaju Čakir, Veb, Kujpers...

Fudbal

MAŽIĆ NAJBOLJI SUDIJA NA SVETU! Srpskom arbitru u leđa gledaju Čakir, Veb, Kujpers...

Podeli vest

Specijalizovani sajt "Vrldreferi" objavio je listu najboljih sudija, baziranu na ocenama iz poslednjih deset sezona. Na prvom mestu je najbolji srpski arbitar Milorad Mažić

Srpski arbitar ima puno poverenje UEFA I FIFA. Deli pravdu na utakmicama Lige šampiona, Lige Evrope i kvalifikacijama za svetska i evropska prvenstva, sudio je Superkup Evrope 2016. godine između Real Madrida i Sevilje, kao i finale ovogodišnjeg Kupa konfederacija,  pa ne čudi što je među najboljim sudijama. Stručnjaci smatraju da bi ove sezone mogao da deli pravdu i u finalu Lige šampiona, što bi bilo zagrevanje za šampionat sveta u Rusiji. 

Sajt "World Referee" se bavi analizom brojnih statističkih podataka, na osnovu kojih se dodeljuju bodovi, a arbitar iz Vrbasa ove sezone zauzima treću poziciju iza Slovenca Slavka Vinčića i Feliksa Briha iz Nemačke. 

Međutim, kada se u obzir uzme poslednjih 10 godina i uporedi sa učinkom ostalih njegovih kolega, Mažić čvrsto drži prvo mesto ispred  Cunejta Čakira i Hauarda Veba. Potom slede: Bjern Kujpers, Feliks Brih, Viktor Kasai, Ravšan Irmatov, Frank de Blekere, Pedro Proensa i Horhe Larionda. 

Takođe, Milorad Mažić deli prvo mesto sa Bibijanom Štajnhaus za najvišu dobijenu ocenu za jednu odsuđenu utakmicu -  za duel Mađarske i Belgije u osmini finala Evropskog prvenstva 2016. godine, koju su ‘đavoli’ dobili sa velikih 4:0, njegovo suđenje ocenjeno je ocenom 9,9 od maksimalnih 10 bodova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Само не "ваља" нашем...."Партизану"....

moma

pre 6 godina

Ovo su neki laici,nisu pitali dr Terzu za mišljenje.

dule

pre 6 godina

kako najbolji, kad zvezda trazi njegovo izuzece!?!\n

xxx

pre 6 godina

pa normalno da nevalja masima zato sto covek sudi kako treba neigra kako oni sviraju tipicno za nas fudbal bruka i sramota 21 vek sve kupljeno i prodato gde je tu sport

POPE

pre 6 godina

Pre neki dan unistio Slovacku u kvalifikacijama.To ne moze da se desi najboljem.Ima puno boljih od njega.\n

Gogi

pre 6 godina

Neka je on najbolji ali ne mora vise da pomaze Zvezdi neka sudi Partizanu njima odgovara....\n

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija