• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

09.10.2017

15:43

TOŠIĆ NE SUMNJA U "ORLOVE": Da nam je neko pre početka ovo ponudio...

Fudbal

TOŠIĆ NE SUMNJA U "ORLOVE": Da nam je neko pre početka ovo ponudio...

Podeli vest

Fudbaler Partizana Zoran Tošić rekao je da veruje da će reprezentacija Srbije večeras pobediti Gruziju i plasirati se na Svetsko prvenstvo 2018

Fudbalska reprezentacija Srbije će večeras igrati protiv Gruzije u poslednjem kolu kvalifikacija. Pobeda joj garantuje direktan plasman na Svetsko prvenstvo koje će se održati sledeće godine. 

- Žao mi je što nismo uspeli sve da rešimo na utakmici u Beču. Nadam se da ćemo danas... Ne da se nadam, nego sam siguran. Da nam je neko rekao pre početka kvalifikacija da će nam poslednja utakmica i pobeda protiv Gruzije doneti direktan plasman, svi bismo rekli - to je to. Došli smo do toga, nadam da ćemo večeras uspeti da smognemo snage i da pobedimo Gruziju pred punim tribinama - rekao je Tošić novinarima na otvaranju novog Partizanovog šopa u centru Beograda. 

Tošić zbog povrede nije mogao da pomogne reprezentaciji u meču protiv Austrije u Beču, a propustiće i današnji duel protiv Gruzije. Kako je naveo, teško mu je što ne može da pomogne saigračima iz reprezentacije.

- Nisam imao mnogo prilike da igram, ali sam bio u timu za svaku utakmicu i navikao sam da budem tamo, tako da mi je žao što nisam mogao i sada. Bio sam Beču da bodrim saigrače, tako će biti i večeras... Krivo mi je jako, pogotovo što je i Partizan imao dosta bitnih utakmica, ali to su stvari koje nisam mogao da utičem - istakao je fudbaler Partizana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija