• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mirror

10.10.2017

10:35

ENGLEZI OTKRILI: Žoze Murinjo u Beču gledao Mijata Gaćinovića!

Fudbal

ENGLEZI OTKRILI: Žoze Murinjo u Beču gledao Mijata Gaćinovića!

Podeli vest

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo putovao je u Beč u petak da gleda Mijata Gaćinovića na delu na utakmici Austrija - Srbija, otkrili su engleski mediji

 

 

List "Miror" je objavio da je Portugalac zbog Gaćinovića zapucao u Beč, jer je reč o "jednom od najtalentovanijih mladih vezista trenutno u Bundesligi".

Mijat Gaćinović (22) je u Beču odigrao svoju tek treću utakmicu u dresu reprezentacije Srbije. Mladi igrač Ajntrahta iz Frankfurta, dete Vojvodine, ranije je igrao na poziciji krila, ali je u poslednjih godinu dana prekomandovan u sredinu, a kako tu igra najbolje pokazuje interesovanje Mančester junajteda.

Međutim, kako tvrdi isti list, Mijata Gaćinovića su na utakmici pratili i skauti Bajerna i Arsenala!

Pored njih, na meču je bio i emisar engleskog Brajtona, koji je pratio igru Aleksandra Mitrovića.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija