• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

11.10.2017

03:28

(VIDEO) KAKAV BI TO BIO MUNDIJAL BEZ MESIJA!? Leo het-trikom odveo Argentinu na SP!

Fudbal

(VIDEO) KAKAV BI TO BIO MUNDIJAL BEZ MESIJA!? Leo het-trikom odveo Argentinu na SP!

Podeli vest

Sada je sve na svom mestu: Lionel Mesi je het-trikom u mrežu Ekvadora odveo Argentinu na Svetsko prvenstvo u Rusiji - 3:1

 

 

Argentinski fudbalski as još jednom je dokazao da je bog fudbala! U utakmici u kojoj je "gaučosima" odgovarala samo pobeda, Ekvador je poveo sa 1:0 u prvom minutu, u prvom napadu, ali je time samo razbudio lava u Leu.

Mesi je preueo sve na sebe u igri Argentine i već do 20. minuta je sa dva gola okrenuo rezultat u korist Argentine - 2:1.

Pritiskao je Ekvador u drugom poluvremenu kao da su mu bodovi nešto značili, a onda je ponovo na scenu stupio Leo Mesi i maestralnim pogotkom rešio sve dileme oko pobednika - 3:1.

Laganom pobedom nad Bolivijom, takođe uz preokret, Urugvaj je overio plasman na Svetsko prvenstvo - 4:2. 

Gosti su poveli autogolom Silve u 24. minutu, a onda su se Urusi trgli i preko Kaseresa (39.), Kavanija (42.) i Suareza (60. i 76. minut) došli do ubedljivog trijumfa.

Čile neće videti Mundijal! Reprezentacija koja je dominirala na prvenstvima Južne Amerike poslednjih godina doživela je težak poraz od Brazila, a uz kombinaciju sa ostalim rezultatima, pala je na šesto mesto, pa neće igrati ni u baražu - 3:0.

Najveći tragičar kvalifikacija je Paragvaj, koji je u poslednjem kolu igrao kod kuće sa "fenjerašem" Venecuelom. Da je pobedio, išao bi u baraž, ali je "uspeo" da izgubi ovaj meč sa 1:0.

Peru i Kolumbija su odigrali bez pobednika - 1:1. Taman toliko da Kolumbija ode direktno na Mundijal, a da Peru proba preko baraža, u kojem će igrati sa Novim Zelandom!

JUŽNA AMERIKA

Kvalifikacije za SP

18. kolo
Brazil - Čile  3:0 (0:0)
(Paulinjo 55, Gabrijel Žezus 57, 92)

Ekvador - Argentina  1:3 (1:2)
(Ibara 1 - Mesi 12, 20, 62)

Paragvaj - Venecuela  0:1 (0:0)
(Erera 84)

Peru - Kolumbija  1:1 (0:0)
(Gerero 76 - Rodrigez 56)

Urugvaj - Bolivija  4:2 (2:1)
(Kaseres 39, Kavani 42, Suarez 60, 76 - Silva ag 24, Godin ag 79)

Tabela:

print

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija