• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

12.10.2017

07:00

BRAĆO SRBI, DOĐITE DA BIJEMO ENGLEZE! Rusi nam poželeli dobrodošlicu na Mundijal!

Fudbal

BRAĆO SRBI, DOĐITE DA BIJEMO ENGLEZE! Rusi nam poželeli dobrodošlicu na Mundijal!

Podeli vest

Ruski navijači na forumima i društvenim mrežama najavljuju da će se zajedno sa Srbima na Svetskom prvenstvu naredne godine obračunati sa mrskim Ostrvljanima


Braćo Srbi, dođite kod nas na Svetsko prvenstvo da zajedno mlatimo Engleze, poručuju ruski navijači pristalicama naše fudbalske reprezentacije! Rusi su sa oduševljenjem dočekali vest da se Srbija plasirala na Mundijal naredne godine, a jedan od razloga je što će imati saveznike u obračunima sa mrskim Ostrvljanima!

Razumeju se
Ne moram da znam srpski da bih skapirao da hoćete da izlomimo engleske pizde

Ruski navijač

Ruski ultrasi već decenijama imaju prijateljske odnose sa pravoslavnom braćom iz Srbije. Navijači Crvene zvezde su u bratskim odnosima sa pristalicama moskovskog Spartaka, dok su "grobari" pobratimljeni sa onima koji podržavaju CSKA iz Moskve.

Tukli ih na EP

Stoga ne čudi što je na navijačkim internet forumima i društvenim mrežama već krenulo dogovaranje i međusobno bodrenje Rusa i Srba.

- Vratiće se Englezi kući polomljeni od strane ruskih i srpskih ultrasa. Pritom, neće osvojiti ni bod. Ne moram da znam srpski da bih skapirao da hoćete da izlomimo pizde - piše jedan ruski navijač.

- Rusijo, mi stižemo. Svi u napad. Da lomimo Engleze - odgovaraju mu iz Srbije.

242
DANA OSTALA SU DO POČETKA MUNDIJALA U RUSIJI

Ruski navijači su poznati po netrpeljivosti prema Englezima, što su i dokazali pre dve godine na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. "Baćuške" su tada bukvalno jurile fanove Gordog Albiona po francuskim gradovima i tukle ih gde su stigle, a najžešće je bilo u Marseju, gde je povređeno 100 Engleza.
Navijačka grupa "Belgrejd bojsi", koja prati Crvenu zvezdu, tad se pridružila Rusima. Zajedno su se obračunavali sa Ostrvljanima, ali i sa lokalnim Arapima.

Reuters
 


- Policija je imala problem da obuzda srpske i ruske navijače. Krstarili su po svim gradovima, a kad su došli u Marsej, ustremili su se na Arape. Imali su poseban pik na muslimane - objasnio je naš izvor blizak navijačima Zvezde.

Teško i Hrvatima

Osim Engleza, na meti pravoslavnih ultrasa sigurno će biti i Hrvati. Naše rivalstvo sa komšijama je opštepoznato, a ni "baćuške" ih ne mirišu, pogotovo zbog činjenice da mnogo Hrvata ratuje protiv Rusa na strani ukrajinskih neonacista u Donbasu.

Ipak, Hrvati prethodno moraju da igraju baraž, tako da nije sigurno ni hoće li se plasirati na Svetsko prvenstvo.
 

vkontakt
 

Čeka nas i lepa Lopirjova

Navijače Srbije, osim ruskih ultrasa spremnih na tuče, dočekaće i seksepilna Viktorija Lopirjova, koja je ambasador Svetskog prvenstva u Rusiji.

Ona će voditi program prilikom žreba za grupe na Mundijalu 1. decembra u Moskvi. Lopirjova je prošle godine za Informer rekla da bi veoma volela da ugosti "orlove".

- Mi smo bratski narodi i sigurna sam da bi se vaši fudbaleri i navijači ovde osećali kao kod kuće, a mi smo uvek dobri domaćini. Naravno, imali bi i moju podršku - rekla je Lopirjova.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mislav

pre 6 godina

hahahahaha, to je neka senzacija? Pa upravo ste pokazali kako su srbi i rusi vrhunac primitivizma, nasilja i neobrazovanih budala. Samo će se debelo obrukati na mundijalu. Kao nacija, kao momčad, kao navijači i kao država! Upravo ste reklamirali najavu nasilja, ubijanja, pljačke, i pokazali svijetu što su srbi, ponovno.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Ne sekiraj se seronjo...još ruski KGB dejstvuje...biće svi mirni ko "bubice" Nema ništa od tog "posla"...Rusi će to pokazati ( i dokazati !) organizaciono...Ima da se ide na utakmice...Ko u ... - "Boljšoj Teatr"....!! Inače..alternativa.... - Pravac....SIBIR...!!! Nema ništa od huliganstva... Ko hoće tuču - nek ide u "kavez".... - na : "Ultima Fajt"----!

biki

pre 6 godina

Ajde ne jedi g.....Zato ste vi hrvati "ponos" civilizacije.

Car Dusan

pre 6 godina

Srbi i rusi se tuku odmere snagu sa protivnikom. A hrvati oni kolju oni ne znaju drugačije. Jbt kad nam ustaški potomci drže lekcije i govore da smo nasilnici ahahhaha

Sever

pre 6 godina

Austro-ugarski skupljaču balege i bečka pub radnice, znam da vas još boli to što ste u oba svetska rata zajedno sa svojim gazdama Germany-ma dobili batine upravo os Srba I Rusa, ali poštedi nas svog poštenja, znaš kako ono kod nas kažu, "ko o čemu kurvatica o poštenju".

AS

pre 6 godina

VI STE SE KAO "MOMČAD" VEĆ OBRUKALI JER ĆETE VIDETI MUNDIJAL JEDINO NA TV.

kiklop

pre 6 godina

pa naši posle prvog kruga će da pakuju prnjice jer igraju sporo i staromodno. kad smo poveli 1.0 povukli se u odbranu, izvukli dva napadača? neka probaju tako kukavički u rusiji.

srbin

pre 6 godina

Treba tim pizd..a tj. englezima i amerima pokazat gde im je mesto

srbin

pre 6 godina

Ti englezi i ameri gde got dodju hodaju tj ponasaju se kao da pistolje nosaju tj pravi fasisti spremni da drugom nanesu zlo.Zna rus ko su i sta su oni

BorisDe

pre 6 godina

Mlad si ti da shvatis sta znaci \"da bijemo\" u pojam i da ih razvalimo kako dolikuje. Na tvom muslimanskom mestu ja bi isto otisao sa Srbima da ih bijem zajedno. Uradili su englezi dosta zla od Gadafija pa nadalje.\n

Baba OS

pre 6 godina

Samo naprijed braćo Srbi! sto vise sranja napravite to ljepsa slika o vama kao narodu! Pokazite svoje pravo lice na mundijalu. Zelim da sto duze ostanete!

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija