• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

14.10.2017

22:38

(VIDEO) SUAREZ UĆUTKAO MADRID! Stative i Oblak sprečili pobedu Barselone

Fudbal

(VIDEO) SUAREZ UĆUTKAO MADRID! Stative i Oblak sprečili pobedu Barselone

Podeli vest

Odnela je bod Barselona iz Madrida golom u 82. minutu, ali je po igri zaslužila sva tri na gostovanju na novom stadionu Atletika - 1:1

Sjajno je ponovo branio golman "jorgandžija" Jan Oblak, koji je "skinuo" nekoliko dobrih udaraca gostima, a i stativa je bila saveznik Atletiku u dva navrata, oba puta kada je šutirao Leo Mesi.

U jeku pritiska gostiju Atletiko je došao do vođstva pogotkom Saula Nunjeza u 21. minutu. Barsa je u prvom delu više držala loptu nego što je uspela da stvori neke ozbiljnije šanse, dok se domaćin posle gola potpuno povukao na svoju polovinu.

Drugo poluvreme donelo je totalnu ofanzivu Barselone, niz šansi i promašaja... I tek u 82. minutu Luis Suarez je glavom matirao Oblaka i izjednačio na 1:1.

Kolosalnu šansu imala je Barselona u 89. minutu, kada je Gomeš poslao loptu na peterac Suarezu, ali kako je fudbal poskakivao po terenu, pobegao je sa noge Urugvajcu.

A, onda u 94. minutu Grizman je grubo oborio Mesija pred sam šesnaesterac. Bilo je to kao penal za Argentinca, koji je proturio loptu pored zida, ali je Oblak bio na pravom mestu!

PRIMERA


8. kolo

Subota
Bilbao - Sevilja 1:0 (1:0)
(Vesga 43)

Hetafe - Real Madrid 1:2 (1:1)
(Molina 56 - Benzema 39, Ronaldo 85)

Alaves - Sosijedad  0:2 (0:0)
(Ojarzabal 77, Elustondo 81)

Atletiko Madrid - Barselona  1:1 (1:0)
(Saul 21 - Suarez 82)

Nedelja
Eibar - Deportivo 12.00
Đirona - Viljareal 16.15
Malaga - Leganjes 18.30
Betis - Valensija 20.45

Ponedeljak
Las Palmas - Selta 21.00

Petak
Espanjol - Levante 0:0

Tabela: 

print

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija