• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.Z.

17.10.2017

07:00

SERGEJ NE IGRA ZBOG MUSLINOVE SAMOVOLJE! Kežman zbog veziste Lacija udario po selektoru i direktoru FSS!

Fudbal

SERGEJ NE IGRA ZBOG MUSLINOVE SAMOVOLJE! Kežman zbog veziste Lacija udario po selektoru i direktoru FSS!

Podeli vest

Menadžer mladog srpskog fudbalera kaže da selektor Slavoljub Muslin i direktor FSS Goran Bunjevčević na silu uskraćuju pravo Milinković-Saviću da nastupa za Srbiju

Selektor Srbije Slavoljub Muslina zbog svoje samovolje uskraćuje pravo Sergeju Milinković-Saviću da igra za svoju zemlju, poručio je Mateja Kežman! Menadžer mladog srpskog fudbalera je u intervjuu za "Mocart sport" označio glavne krivce što vezista Lacija ne dobija poziv za naš nacionalni tim, iako je jedan od najboljih igrača u Seriji A.

Veruje u pozitivan ishod
Mi nismo Brazil ili Argentina da se odričemo takvih igrača. Nadam se da će se ta nepravda ispraviti

Mateja Kežman

Nedavno je selektor Muslin u intervjuu za Informer rekao da Milinković-Savić ima kvalitet, ali da postoje tri uslova koja mora da ispuni da bi dobio poziv za reprezentaciju. To su fudbalski kvaliteti, uklapanje u tim u igračkom smislu i uklapanje u kolektiv kao osobe.

Ključni sastanak

Ipak, Kežman smatra da to nije u potpunosti tačno, već da su samo dva čoveka odlučila da Sergej ne igra za "orlove".

Kostakurta: Nisam čuo za Muslina

Italijanska štampa puna je hvalospeva na račun Sergeja Milinković-Savića, pogotovo zbog sjajne partije u subotnjoj pobedi Lacija nad Juventusom (2:1). Legenda Milana Alesandro Kostakurta nije krio razočaranje odnosom Srbije prema njemu.
- On je fantastičan igrač, a ne igra za reprezentaciju. Zato sam morao da potražim ko su ti igrači zbog kojih za njega nema mesta u nacionalnoj selekciji. Da vidim ko su ti fenomeni. Pravo da vam kažem, osim Matića ne poznajem nijednog od njih, za neke nisam nikad ni čuo, baš kao što nikad nisam čuo ni za njihovog selektora - istakao je Kostakurta.

- Ovo je trenutno samo samovolja selektora Slavoljuba Muslina i direktora FSS Gorana Bunjevčevića. Ostali ljudi iz saveza nemaju veze sa tim. Najviše gubi naš fudbal. On je bio treći najbolji igrač Mundijalita. Dao je mnogo znoja i suza za reprezentaciju, a sada mu je na silu uskraćeno da igra za zemlju koju najviše voli - naglasio je Kežman, pa dodao:

- Nadam se i mislim da će se ta greška i nepravda ispraviti. Tom temom treba neko ozbiljno da se pozabavi. Tu ne mislim samo na Sergeja, već i na Živkovića, Veljkovića, Gaćinovića... Ta generacija je blago srpskog fudbala i ne sme da se zapostavi.

Podsetimo, prošle godine je Milinković-Savić dobio poziv od Muslina za prijateljske duele sa Kiprom, Izraelom i Rusijom. Međutim, nije igrao ni minut na prva dva meča u Užicu i Novom Sadu, što mu je teško palo.

Tražio je sastanak sa selektorom i pitao ga da li on računa na njega. Iskusnom stručnjaku se to nije dopalo, rekao mu je da je nedefinisan igrač i da ne može da mu nađe poziciju. Posle toga se momak rođen u Ljeidi spakovao i otišao u klub, a od tada je precrtan u državnom timu.

mojugao

MILAN KOSANOVIĆ
TRENER

Dve i po godine sam trenirao Sergeja u Vojvodini. Nikada nije bio problem u svlačionici. Omiljen je u društvu, u ekipi i van terena. Nijedan incident nije napravio, pleni kulturom i ponašanjem. On predstavlja budućnost naše reprezentacije i ubeđen sam da će igrati na Mundijalu.

Ne dižem mu cenu

Kežman naglašava da Srbija ne sme da se tek tako odrekne igrača koji blista u Italiji i trenutno vredi 70.000.000 evra.

- Suludo je pričati o tome da mi njega sada reklamiramo za reprezentaciju. Iskreno, ne može Srbija da mu digne cenu, već samo da je smanji. Mi nismo Brazil ili Argentina da se odričemo takvih. Nemamo taj luksuz. Napravljen je veliki uspeh plasmanom na Mundijal, treba sve da bude pozitivno, ali Sergej zaslužuje da igra. Podsetiću vas kako je bilo sa Matićem, kako je bilo sa Tadićem i ispostavilo se kasnije ko je bio u pravu, a ko je grešio. Nadam se da će i aktuelni selektor spoznati situaciju. Jednostavno, treba da shvati grešku - zaključio je Kežman.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Moje cutanje skupo kosta

pre 6 godina

U pravu je Kezman. Covek leci neke svoje komplekse. ko je lud da mu ponudi 70 miliona evra da nije vanserijski igrac.

Koma

pre 6 godina

Selektor bira igrace i odgovara za njihove neuspehe. Kezmana samo boli njegovo procenat i nista vise

acaFaca

pre 6 godina

Kakav procenat, od cega? Streba Sergej da ode da igra za drugu repku i da ga boli uvo. Pa za par godina da se cesemo kao za Arnautovica i jos neke.

Koma

pre 6 godina

Kako koji procena ipak je on „Menadžer mladog srpskog fudbalera”. Nastupi u nacionalnom timu dizu cenu fudbalerima,

Dragan Skoplje

pre 6 godina

Ti bato imas neki problem,treba da pocnes da gledas skijanje.

Koma

pre 6 godina

Pa Kezman je mesto direktora Vose iskoristio da potpise igrace da im bude menadzer...

bubasvaba

pre 6 godina

Ako da neku paru G nuslinu jer je on sad veliki sef,Sine gledaj svoja posla jer sta ako te ne zovu odmaraj i uzivaj u zivotu a kad zaskripi reci HVALA NA PONUDI A;O NISAM ZAINTERESOVAN.

AS

pre 6 godina

OVAJ KEŽMAN JE DOSADAN KO STENICA. NA TOM SASTANKU KO ZNA ŠTA JE REKAO MUSLINU I KAKO JE NASTUPIO. NAJVEROVATNIJE SADA TRPI KAZNU.

Srba

pre 6 godina

Матеја, ово ти баш и није потребно. Сачекај па кад будеш селектор онда ти прави победнички тим. Сигурно је да за Савића има места у овом тиму али о томе ће одлучивати онај ко треба а никако ти или поготову ја и не навлачите неке угледне фудбалере и не стављајте им у уста оно што нису рекли зарад нечега што нема везе са спортом и добром намером. Видећемо те кад будеш селектор, ако будеш. До тада ћути, ипак си ти био неко и нешто и не гази по томе.

Nazovi strucnjak

pre 6 godina

Pa bas zbog toga sto smo svih prethodnih godina slusali strucnjake i krojili reprezentaciju zbog maminih i tatinih sinova, a i svakojakih menadžera, koju guraju svoje klijente da igraju u reprezentaciju, ne da bi im digli cenu, vec da bi imali pravo na dobijanje radne dozvole (sto jedan od preduslova - imanje odredjen broj nastupa u reprezentaciji) , nas fudbal i jeste tu gde smo...nigde... Tako da Kezmane kad ti budes selektor, a i vi svi ostali, krojite tim kako vam odgovara, neka Muslina neka radi svoj posao... na kraju krajeva, ionako na kraju mondijala vam nece odgovarati vise...zalosna srpska istini!!

Mico

pre 6 godina

Potpuno je u pravu Kezman , nama trebaju najbolji i najspremniji u reprezenzaciji , a ne Rukavina , Gudelj , Kolarov... Kad se vratimo unisteni sa svetskog prvenstva onda ce biti kasno. Sad se pravi ekipa i strucni stab za SP

comiki

pre 6 godina

Pa iz ovoga se vidi da je Muslin pravi  selektor I da mu Niko ne pravi Tim I da vredi sto je tu.A sto se tice Sergeja nek igra I Trudi se I poziv dolazi I ne slusa ovog pajsera od kezmana.\n\n

nesa

pre 6 godina

zna muslin sta radi idemo na svetsko prvenstvo sa igracima koji su podneli najveci teret kvalifikacija. sto se tice milinkovica pratite njegovu igru u laciju i primeticete da za njega moraju da igraju pet igraca iz ekipe i brate stalno je u nekoj nedozvoljenoj situaciji zato nam i ne treba takav igrac ne uklapa se u koncepciju muslinove strategije fudbala ,idemo bez njega definitivno u rusiju

moma

pre 6 godina

Samo mi objasni ,molim te ,koja je to strategija,koju Muslin koristi,ako mu je najbolji igrač u kvalifikacijama bio golman,a na sredini terena,paučina.Muslinu čestitam na plasmanu na SP,jer je to i cilj kvalifikacija,ali ovakvom strategijom ćemo tamo proći kao bosi po trnju.

Aleksandar

pre 6 godina

Prijatelju,ovu rupu sto je muslin prosao,prosao bi i svaki drugi trener!Jer bi bila stvarno sramota da u ovakvoj grupi mi ne odemo na svetsko.A muslinova igra ekipe je bila ocajna,sa par trenautaka gde je cisto igracki talenat zasijao i postigli nekoliko golova i tako osvojenh bodova.Inace sto se taktke i njegovog znjanja,suvi ocaj!Ova ekipa treba da igra i to kako da igra!Sa sergejom i jos nekolicinom mladjih,da jede!Nemoj da mi pricate o muslinovom znanju kao boga vas molim!To je douceni trenercic sa vizijom da je svet lud sto mu ne da sansu da vodi juventus ili mancester,jer je murino malo dete za njega.

Laki

pre 6 godina

Sta to znaci da zna sta radi idemo na svetsko prvenstvo to je u redu ali a ovakvom ekipom bice samo turisti Muslin je umislio da je velicina, ali posle onog pljuvanja po Dzajicu on nije ni kakav čovek a jos manje trener jer i njemu menandzeri sastavljaju tim

Vladimir

pre 6 godina

Ma sad može kako hoće.. \nKao i Antiću možete sa mu se sagnete...\n

Mikica Mikic

pre 6 godina

Zbog tih pametnih retko nesto idemo na svetsko i evropsko prvenstvo . Njemu daju 70 m € a on nece u novinama mozda i 170 . Bas je kezman taj koji ce da kaze sta treba da se radi . Muslin je sigurno karakter za razliku od ovih jadnika nista nisu uradili a znaju kako treba .

NEMANJA

pre 6 godina

Pa Kezman je legenda po njemu se zove ulica koja se Ljutice Bogdana nekad zvala hahah.I Kostakurta bi cenio Muslina samo sto nije cuo za njega. MOMKA POZVATI U REPREZENTACIJU JER TO ZASLUZUJE!

Obvmanjivcač

pre 6 godina

Tu ulicu Kežmanovim imenom mogu zvati samo navijačke kabadahije i niko viuše. Ne obmanjuj čitaoce, jer si ti jedan od njih!

G 60

pre 6 godina

Izgleda da Milinkovic-Savic neda pare nikom, nego na osnovu svojih kvaliteta oce da igra za nacionalni tim i zemlju koju voli. Zbog gluposti i para nemamo nikakve rezultate i ispustili smo mono igraca poput Marka Arnautovica i Dragovica koji su rado hteli da igraju za Srbiju a nekima nisu bili dobri. Voleo bih da nam selektor objasni ko je bolju u veznom redu od Milinkovic-Savica trenutno u nasem timu...

The Dziber

pre 6 godina

Pa evi sam tekst kaze da je trazio da igra a selektor mu je rekao da ga ne vidi za sada u timu,on se pokupio i otisao a onda nije hteo da igra za mladu na evropskom i sta je tu sporno...decko je dobar fudbaler ali moras i da budes deo tima,sraf,ako nisi onda nema od tebe koristi...da je cutao sedeo na klupi i cekao sansu sigurno bi je dobio ali hoce odma u prvi tim ako ne onda necu ni sedim tu.Nikakav problem,ja to podrzavam.Kad dodje vreme i da se proceni da moze da igra onda ga pozvati.Sad tesko jer onda bi bilo da polizes sto si pljunuo!Tacka je turena!\n\n

leko

pre 6 godina

Sergej ne igra za reprezentaciju, brata su mu izbacili iz mlade repke... Smrdi mi ovo i to mnogo!!!\n

Mile

pre 6 godina

Ne secam se da je Kezman davao izjave protiv Lacija kada klub nije dozvolio da SMS igra na EP za mlade ovog leta.

Zoki zvezdas

pre 6 godina

Kezman se pokazao na Svetskom prvenstvu kada ga je selektor Ilija Petkovic najurio kuci, zbog lose atmosfere koju je stvarao u reprezentaciji..

Kurta bez Kosta

pre 6 godina

E kurta Kostakurta! Nije čuo za Ivanovića i Kolarova?! A zašto su odjednom on i Kežman toliko kompetentni za sastav naše reprezentacije? Možda Muslin jeste tvrdoglav, ali Kežman bi po svaku cenu da ga na "najvećoj pijaci" izloži i proda za sumu koju su smislili on i čelnici Lacija! Dobar je igrač Sergej, ali je zahtevan igrač, u smislu da mu trebaju oko sebe jaki igrači, nije on tip igrača koji može sam da vuče tim! Na primer Dejan Stanković je uvek dobro igrao u Laciu i Interu, a u reprezentaciji, na prste mogu da se nabroje njegove dobre partije!

nele

pre 6 godina

Muslin treba da razmisli kako je prosao kvalifikacije, sa matorim igracima od kojih vecina vise nije nikome interesantna pa sto bi nama onda....kolarov, rukavina, gudelj ivanovic nisu pokazali nista, igraju kao babe....pustite mlade... a ovi su se nafatirali para dosta

migi

pre 6 godina

Momak koji se retko radja,U potpunosti bez ikakvih komentara zasluzuje poziv da igra za svoju Srbiju koju nosi u srcu....

ilicmilovan

pre 6 godina

Kaz samovolja Muslina.Pa taj muslin odveo reprezentaciju u rusiju,on se pita a ne kežman (menadžer)

root

pre 6 godina

Ma jok, šta će Srbiji njen najskuplji fudbaler, imamo mi taj luksuz, može nam se i bez njega. E, Musline, šabane neopevani! Kakvi uslovi, o čemu priča taj čovek, džiberi u fudbalskom savezu su tako ignorisali Ramba koji je se nadavao golova u Brazilu samo tako.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija