• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

20.10.2017

20:28

(VIDEO) MAJSTORIJA PAVKOVA U NOVOM SADU! Nišlije odnele bod sa "Karađorđa"!

Fudbal

(VIDEO) MAJSTORIJA PAVKOVA U NOVOM SADU! Nišlije odnele bod sa "Karađorđa"!

Podeli vest

Fudbaleri Vojvodine odigrali su u Novom Sadu nerešeno 1:1 sa Radničkim iz Niša, u prvoj utakmici 14. kola Superlige Srbije

Vojvodina je bila bolja u prvom poluvremenu, imala je 10 šuteva na gol, dok Radnički nijednom nije zapretio.

Šanse za domaće imali su Nemanja Subotić, Stefan Mihajlović, Aleksandar Mesarović i Marko Vukasović, ali nisu uspeli da savladaju golmana Nemanju Krznarića.

Ekipa iz Niša je u nastavku zaigrala bolje, oslobodila se pritiska domaćih, ali je ipak Vojvodina povela u 70. minutu golom kapitena Dušana Jovančića, posle dodavanja Nemanje Subotića.

Radnički je izjednačio dva minuta kasnije, lepim golom Milana Pavkova iz slobodnog udarca sa nešto više od 16 metara. To je deveti gol Pavkova u prvenstvu i prvi je na listi strelaca.

Vojvodina je treća na tabeli sa 27 bodova, a Radnički zauzima šesto mesto sa četiri boda manje.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija