• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.10.2017

17:59

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Matićev junajted pao, Siti nastavio seriju!

Fudbal

(VIDEO) PREMIJER LIGA: Matićev junajted pao, Siti nastavio seriju!

Podeli vest

Niko ne može da stane na put Mančester sitiju! Tim Pepa Gvardiole upisao je danas protiv Barnlija sedmu uzastopnu pobedu u prvenstvu (3:0) i sada ima pet bodova više od gradskog rivala Junajteda

Računajući i Ligu šampiona i kupove, Mančester siti je danas upisao 11. uzastopnu pobedu! Barnli se držao prvih pola sata, a kada je Aguero iz penala doneo prednost "građanima", sve je bilo rešeno.

A, Mančester junajted je doživeo prvi poraz u prvenstvu i to na gostovanju kod novajlije u ligi Hadersfilda - 2:1. 

Samo pet minuta sredinom prvog poluvremena bilo je dovoljno domaćinu da postigne dva gola. Napadao je Junajted svim silama u drugom delu, smanjio preko Rašforda, a u 94. minutu je Matić mogao da izjednači, ali se domaćin odbranio i došao do istorijske pobede.

Lester je pobedom nad Svonsijem uspeo da pobegbne makar na neko vreme iz zone ispadanja.

 

PREMIJER LIGA

9. kolo

Subota
Hadersfild - Mančester junajted  2:1 (2:0)
(Moj 28, Depautr 33 - Rašford 78)

Mančester Siti - Barnli  3:0 (1:0)
(Aguero 30p, Otamendi 73, Sane 75)

Njukasl - Kristal Palas  1:0 (0:0)
(Merino 86)

Stouk - Bornmut  1:2 (0:2)
(Biram Dijuf 63 - Šurman 16, Stanislas 18p)

Svonsi - Lester  1:2 (0:1)
(Moson 56 - Fernandez 25ag, Okazaki 49)

Čelsi - Votford 4:2 (1:1)
(Pedro 12, Batšuai 71, 90+5 Aspilikueta 87 - Dakur 45+2, Pereira 50 )

Sautempton - VBA 1:0 (0:0)
(Bufal 85)

Nedelja
Everton - Arsenal 14.30
Totenhem - Liverpul 17.00

Petak
Vest Hem - Brajton 0:3 (0:2)
(Marej 10, 75, Iskijerdo 45+2)

Tabela: 

pub

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija