• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.10.2017

00:14

MUSLINU MODRIĆ BOLJI OD MESIJA!? Evo kako su glasali selektor i kapiten Srbije u izboru za FIFA Igrača godine

Fudbal

MUSLINU MODRIĆ BOLJI OD MESIJA!? Evo kako su glasali selektor i kapiten Srbije u izboru za FIFA Igrača godine

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin smatra da Lionel Mesi nije bio ni među tri najbolja igrača sveta u 2017. godini, ali da jesu - Luka Modrić i Ngolo Kante

 

 

Selektori i kapiteni svih reprezentacija sveta glasali su, po tradiciji, za po tri najbolja fudbalera i trenera u godini.

Slavoljub Muslin i Branislav Ivanović su se složili da je 2017. prošla u znaku Kristijana Ronalda, koji je i pobedio u ovom izboru.

Međutim, mišljenja njih dvojice se bitno razlikuju kada je reč o drugom i trećem mestu. Slavoljub Muslin je glasao za Kristijana Ronalda, Luku Modrića i Ngoloa Kantea, dok je Branislav Ivanović izabrao Kristijana Ronalda, Lionela Mesija i Nejmara!

Kada je reč o izboru za trenera godine, Muslin je dao glasove Zinedinu Zidanu, Joakimu Levu i Leonardu Žardimu, dok Ivanovićev izbor glasi: Zinedin Zidan, Žoze Murinjo i Joakim Lev.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bane

pre 6 godina

Muslin- nula od igrača (najgori igrač u istoriji Zvezde), nula od trenera i gigantska nula od čoveka!

mica

pre 6 godina

Sta je ovom coveku? Kao da je zalutao. Kako on da vodi jednu fudbalsku reprezentaciju kad ovakve retardirane izjave daje?

slavoljub muslim an

pre 6 godina

Trebalo ga je odavno smeniti a ovo sto je glasao za ustasu za to nema oprosta.

Nenad

pre 6 godina

Zar ovo nije dovoljno, čovek nema poima sa fudbalom, što pre ga najuriti...

Mate

pre 6 godina

Ma kakvi, oni bi radije da ispadnu u kvalifikacije, nego da ih Hrvat odvede na turnir. A ovo sto hvali Modrica, to mu je grijeh par excelence, uskoro nece biti vise selektor..

mane

pre 6 godina

Nema to veze sa Hrvatom. Ne sekiraj se. Počela hajka na Muslina pa se sve koristi protiv njega. Slepci, čovek ostvario rezultat ali mi smo pametniji od njega...

dexter90

pre 6 godina

..ISKRENO, ZA MENE JE LUKA MODRIC NAJBOLJI IGRAC NA SVETU ZA 2017....BEZ NJEGA TAJ ISTI RONALDO BI BIO GO KO PISTOLJ STO SE TICE GOLOVA....A,I CITAV REAL MADRID....

expert

pre 6 godina

Njemu ni Milinković- Savić nije dobar igrač tako da...

Izbori 2024

Vesti

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković
Društvo

Poslednji pozdrav: Sahranjen zastavnik Mijodrag Tošković

Zastavnik Mijodrag Tošković, pripadnik 72. brigade za specijalne operacije koji je stradao prilikom realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu kanala Dunav-Tisa-Dunav, sahranjen je danas uz vojne počasti u Staroj Pazovi.

18.04.2024

17:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija