• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.10.2017

10:58

RONALDO NAJAVLJUJE: Moja i Mesijeva era je tek počela!

Fudbal

RONALDO NAJAVLJUJE: Moja i Mesijeva era je tek počela!

Podeli vest

Najbolji fudbaler sveta i zvezda Real Madrida Kristijano Ronaldo, posle osvajanje FIFA nagrade, istakao je da se ne takmiči sa Lionelom Mesijem oko individualnih priznanja, ali poručio da njihova era nije ni blizu kraja

 


Portugalac je u ponedeljak uveče na svečanosti u Londonu proglašen za najboljeg fudbalera sveta u izboru FIFA, glasovima selektora, kapitena i novinara reprezentacija, ispred Mesija i Nejmara.

- Ne takmičim se sa Mesijem. On je igrač u istoj eri u kojoj sam i ja. Pet puta je dobijao nagradu za najboljeg fudbalera, isto kao i ja. Stvari su jasne. Srećan sam što igram za najbolji tim na svetu i imam priliku da pokažem visok nivo partija - rekao je Ronaldo novinarima u Londonu.

Prema njegovim rečima i dalje se fizički oseća besprekorno i može još dugo da igra na najvišem nivou.

- Veoma sam miran, fizički se sjajno osećam. Ne znam šta može u budućnosti da se desi, ali u ovom lepom trenutku života uživam.

Na pitanje da li se Mesijeva i njegova era bliži kraju, Ronaldo je u svom stilu odgovorio.

- Još nije završena... Tek je počela - samouvereno je naveo 32-godišnji fudbaler.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija