• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

26.10.2017

13:19

TUMBA VODI SRBE U CRNU GORU: Ozbiljno razmišljam o nekima, ali neću da kažem imena!

Fudbal

TUMBA VODI SRBE U CRNU GORU: Ozbiljno razmišljam o nekima, ali neću da kažem imena!

Podeli vest

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković najavio je da će još neke srpske igrače pozvati u državni tim "sokolova" za naredne kvalifikacije

 

 

Veliki je broj igrača rođenih u Srbiji koji su zaigrali za reprezentaciju Crne Gore, a samo u poslednjim kvalifikacijama za Mundijal to su bili Filip Stojković, Adam Marušić, Marko Simić i Mirko Ivanić.

A, Tumbaković najavljuje da će ih ubuduće biti još.

- Ozbiljno razmišljam o tome. Bili smo jedna država, pa postoji mogućnost da igrači biraju jedan ili drugi tim. Neću da kažem o kojim se fudbalerima radi - rekao je Ljubiša Tumbaković za Žurnal.

Predsednik FSCG Dejan Savićević je pre nekoliko dana rekao da reprezentaciji nedostaje pravi levi bek, pa nije nemoguće da se u tom "grmu krije zec".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija