• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

26.10.2017

23:55

(VIDEO) KUP KRALJA: Realovi klinci dobre "penaldžije", Lukić debitovao za Levante!

Fudbal

(VIDEO) KUP KRALJA: Realovi klinci dobre "penaldžije", Lukić debitovao za Levante!

Podeli vest

Fudbaleri Rea Madrida, Real Sosijedada, Las Palmasa i Levantea su trijumfovali u prvim mečevima šesnaestine finala Kupa Kralja

 

Madridski Real je sa rezervnim sastavom gostovao Feunlabradi i na kraju slavio sa 2:0. Zidan je izveo ekipu sa čak devet španskih fudbalera, najiskusniji je bio golman Kasilja, dok  mlade igrače predvodili Asensio, Sebaljos i Lukas Vaskez.

Asensio je golom sa bele tačke u 63. minutu doneo prednost Realu, a konačan rezultat je, takođe sa kreča, postavio je Lukas Vaskez. Domaća ekipa je ostala i sa igračem manje u finišu, da bi Hesus Valjeho izjednačio snage u 89. minutu, ali je Real bez problema priveo meč kraju.
 

Ekipi iz San Sebastijana bio je dovoljan jedan pogodak, Kanalesa u 32. minutu utakmice za trijumf na gostovanju Ljeidu 1:0.

Las Palmas je sa 4:1 dobio Deportivo la Korunju i otišao u narednu fazu takmičenja. Gosti su posle prvog dela meča vodili golovima Momoa, u nastavku je smanjio Perez, ali su gosti uzvratili sa još dva gola u finišu, a Kajljero je za devet minuta postigao dva gola i rešio sve dileme. 

Levante je sa 2:0 dobio Đironu i otišao u osmini finala takmičenja. Saša Lukić, srpski reprezentativac odigrao je solidno 90 minuta za goste. Tenerife i Espanjol su odigrali bez golova.

KUP KRALJA 

 

Šesnaestina finala

Četvrtak

Ljeida - Real Sosijedad 0:1 (0:1)
Deportivo la Korunja - Las Palmas 1:4 (0:2)
Đirona - Levante 0:2 (0:1)

Fuelabrada - Real Madrid 0:2 (0:0)
Tenerife - Espanjol 0:0

Utorak

Kartagena - Sevilja 0:3 (0:2)
Numansija - Malaga 2:1 (0:1)
Hetafe - Alaves 0:1 (0:0)
Saragosa - Valensija 0:2 (0:0)
Kadiz - Betis 1:2 (1:1)
Mursija - Barselona 0:3 (0:1)

Sreda

Formentera - Atletik Bilbao 1:1 (0:0)
Ponferadina  -Viljareal 1:0 (1:0)
Valjadolid - Leganes 1:2 (0:0)
Eibar - Selta 1:2 (1:2)
Elče - Atletiko Madrid 1:1 (0:1)



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija