• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

27.10.2017

09:18

KO TO KAŽE, KO TO LAŽE, DA ADEM NE VOLI SRBIJU? Ljajić: Odričem se premije za Mundijal, nema veće časti od igranja za "orlove"!

Fudbal

KO TO KAŽE, KO TO LAŽE, DA ADEM NE VOLI SRBIJU? Ljajić: Odričem se premije za Mundijal, nema veće časti od igranja za "orlove"!

Podeli vest

Fudbaler Torina Adem Ljajić rekao je da za njega ne postoji veća čast od igranja za reprezentaciju svoje zemlje i da se odriče premije koja mu sleduje za plasman na Svetsko prvenstvo

Odričem se premije jer od igranja za reprezentaciju i odlaska na Svetsko prvenstvo veće premije nema. Ja to zaista tako mislim. Ne treba mi premija. Veća premija od igranja za reprezentaciju i odlaska na Mundijal mi ne treba jer je to za mene u stvari premija -  rekao je Ljajić u intervjuu za Sportski žurnal.

Ljajić je bio deo reprezentacije Srbije koja se u kvalifikacijama direktno plasirala na Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine.  Fudbaler Torina je istakao da mu je igranje za reprezentaciju čast i da od toga ne postoji lepši osećaj.

Siniša je jedan od najboljih trenera u Seriji A

Adem Lajjić je govorio i o saradnji sa trenerom Sinišom Mihajlovićem, koji ga je svojevremeno kada je bio selektor izbacio iz reprezentacije zato što nije pevao himnu.
- Rekao sam mnogo pita do sada, Siniša je, ako ne najbolji, onda jedan od najboljih trernera u Seriji A. Od njega mnogo može da se nauči, pravi je lider ove ekipe, glavni šraf koji nam daje sigurnost, samopouzdanje. Poznajem ga i mogu da kažem da je lepo sarađivati sa njim - kaže Ljajić i dodaje da nije više stresno raditi sa Sinišom:
-  U suštini je jako dobra osoba. Svako ima svoj karakter, ni moj nije preterano dobar, najvažnije je da se mi u ekipi dobro slažemo. 

Igranje u reprezentaciji je nešto drugo, nešto posebno. Čast je igranje za reprezentaciju i nema lepšeg osećaja nego biti u njoj, davati maksimum, pobedjivati i na kraju krajeva napraviti ovo što smo uspeti, da se plasiramo na Mundijal. Mi smo i pre utakmice sa Gruzijom imali premiju za pobedu, ali meni veća premija od igranja za reprezentaciju i odlazak na Mundijal ne treba - kazao je fudbaler Torina.

Po njegovim rečima, plasman na Svetsko prvenstvo svima mnogo znači, a posebno reprezentativcima Srbije.

- Znali smo koliko to znači za celu zemlju, za fudbalski savez i da je svim ostalim ljudima u srbiji to bilo značajno. Nama svakako puno više jer smo mi odlučivali o tome da li će Srbija igrati na Mundijalu, zato nam je posle utakmice sa Gruzijom pao kamen sa srca, svi smo bili srećni i zadovoljni - naveo je Ljajić.

Kako je rekao, još je rano da se govori o očekivanjima od Srbije na šampionatu sveta i da se euforija posle plasmana još nije smirila. On očekuje da ta euforija bude još jača posle žreba koji će se održati 1. decembra u Moskvi.

Svakako, ali u ovom trenutku treba da budemo srećni što ćemo biti deo toga. Kad dođe vreme Mundijala, postaćemo svesni i koliko je plasman značajan - dodao je srpski reprezentativac.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sale

pre 6 godina

Bravo decko. Do sada su se uvek svadjali oko love. Valjda je doslo vreme da ih neko necemu nauci.

Dzoni

pre 6 godina

Uzmi budalo bolje ti da uzmes nego Kokeza sto si glup

JABLAN

pre 6 godina

Uzmi i pokloni ih u humantirane svrhe za lecenje dece u Srbiji, bolje nego da ih lopovi opeljese i raznesu.

blagoje supic

pre 6 godina

adem voli srpsku guzu najlepsu na svetu.ajde objasnite mi kako u tom slucaju da ne voli zemlju srbiju.

Toplica

pre 6 godina

Момак је на свом месту у сваком погледу. Одличан је фудбалер и увек му је место у 11. А што се тиче наше дивне химне, којом се сви поносимо, много је достојанственије кад они у чију се славу химна свира, достојанствено ћуте !

sale

pre 6 godina

Odigrao si ukupno 90 minuta u kvalifikacijama pa ni tvoja premija nije velika tako da se nisi mnogo odrekao

Poda

pre 6 godina

Uzmi i daj nekoj sirotinji ili bolesnom detetu, kakvo oprastanje....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija