• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.10.2017

17:25

(VIDEO) BUNDESLIGA: Bajern se baškari na vrhu, Hanover rasturio "milionere"

Fudbal

(VIDEO) BUNDESLIGA: Bajern se baškari na vrhu, Hanover rasturio "milionere"

Podeli vest

U utakmici 10. kola Bundeslige Bajern je pred svojim navijačima u Minhenu rutinski savladao Lajpcig sa 2:0

Bavarci su ponovo usamljeni na vrhu tabele Bundeslige, sa tri boda više od Dortmunda i četiri od večerašnjeg rivala.

Bitan trenutak za ishod ove utakmice dogodio se već u 13. minutu, kada je štoper Lajpciga Vili Orban zaradio direktan crveni karton. Brojčanu prednost na terenu Bajern koristi samo nekoliko minuta kasnije, kada je Hames Rodrigez, na asistenciju Arjena Robena pogodio za 1:0. Konačan rezultat postavljen je u 38. minutu, Levandovski je rešio pitanje pobednika. 

Borusija Dortmund je na gostovanju Hanoveru pukla  4:2. Borusija je u dva navrata stizala gol zaostatka, ali nakon što je Zagadou dobio crveni karton u 59. povratka nije bilo. Domaćin je poveo sa penala u 20.  minutu da bi pomenuti Zagadou posle sedam minuta poravnao na 1:1, ali je Bebou u 40. vratio vođstvo Hanoveru.

Jermolenko je početkom drugog dela opet vratio utakmicu na početak, ali nakon što su gosti ostali sa igračem manje, Hanover je postigao dva gola i na kraju trijumfovao sa 4:2.

Keln je poražen na gostovanju Bajeru sa 2:1. "Jarčevi" su vodili posle prvog poluvremena, nema sumnje da su se i navijači ponedali, ali je Leverkuzen sa dva gola u dugom delu utakmice dotukao goste koji ostaju poslednji na tabeli. 

Jojić je za Klen igrao od 77. minuta meča. 

Menhengladbah je ubedljivo sa 3:1 na gostovanju dobio Hefenhajm, dok je slavila i Herta, koja je sa 2:1 bila bolja od Hamburga. 

Šalke, u čijim redovima nije bilo Nastasića zbog povrede, ostao je bez pobede u 93. minutu, odigrao je 1:1 sa Volfsburgom.  

BUNDESLIGA

10. kolo

Subota
Hofenhajm - M'gladbah 1:3 (1:0)
(Demirbaj 25 - Azar 61, Ginter 79, Vestergard 82)

Herta - Hamburg 2:1 (1:0)
(Štark 17, Rekik 50 - Arp 73)

Šalke - Volfsburg 1:1 (1:0)
(Bentaleb 43pen - pRIGI 90+3)

Leverkuzen - Keln 2:1 (0:1)
(Bejli 54, S. Bender 74 - Žirasi 23)

Hanover - Dortmund 4:2 (1:2)
(Žonatas 20. penal, Bebu 40, 86, Klaus 60 - Zagadu 27, Jarmolenko 52)

Bajern - Lajpcig 2:0 (2:0)
(Rodrigez 19, Levandovski 38)

Nedelja

Verder - Augzburg 15.30
Štutgart - Frajburg 18.00

 

Petak
Majnc - Ajntraht 1:1 (0:1)
(Serdar 71 - Bel 37ag)

printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija