• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.10.2017

22:48

(VIDEO) SERIJA A: Iguain sa dva gola slomio Milan, opet minimalac Rome!

Fudbal

(VIDEO) SERIJA A: Iguain sa dva gola slomio Milan, opet minimalac Rome!

Podeli vest

U derbiju kola Serije A Juventus je savladao Milan sa 2:0, a briljirao je Gonzalo Iguain

Milan je nakon četiri meča bez pobede u prošlom kolu dobio Veronu i sa velikim samopouzdanjem čekao derbi sa "starom damom". Ali, džabe su se nadali "rosoneri", Iguain im je srušio sve snove. Ovaj poraz definitivno bi mogao da bude i poslednji meč na klupi Milana trenera Vićenca Montele.

Početak meča pripao je domaćinima, bili su agresivniji od gostiju, ali do 23. minuta. Dibala je pronašao Iguaina, koji se rešio lako štopera Milana i sa oko 15-ak metara poslao loptu Donarumi iza leđa.

I ko zna kako bi se meč završio da je Kalinić u finišu prvih 45 minuta umesto prečke zatresao mrežu. Već u 64. je propuštenu šansu domaćina kaznio opet Argentinac.

Asamoa je povukao kontru, odigrao za Dibalu, koji je propustio Iguainu, a Argentinac sa vrha šesnaesterca šalje loptu u gol i postavlja konačnih 2:0

Roma je upisala treći minimalac u nizu, nakon Torina i Krotonea sa 1:0 je dobila Bolonju. Za nova tri boda pobrinuo se Stefan El Šaravi, koji je u 33. minutu postigao prelep pogodak, posle asistencije Pelegrinija sa desne strane.

Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov nije bio akter večerašnjeg trijumfa ''vučice'', meč je odgledao sa klupe.
 

 


 

SERIJA A

11. kolo
Subota
Milan - Juventus 0:2 (0:1)
(Iguain 23, 64)

Roma - Bolonja 1:0 (1:0)
(El Šaravi 33)


Nedelja
Benevento - Lacio 12.30
Krotone - Fiorentina 15.00
Napoli - Sasuolo 15.00
Sampdorija - Kjevo 15.00
Spal - Đenova 15.00
Udineze - Atalanta 15.00
Torino - Kaljari 20.45


Ponedeljak
Verona - Inter 20.45

printscreen


 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17