• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.10.2017

16:53

NIKO NEĆE NA KLUPU "ORLOVA"! Slavoljub Muslin je završio misiju, a naslednika nema ni na vidiku!

Fudbal

NIKO NEĆE NA KLUPU "ORLOVA"! Slavoljub Muslin je završio misiju, a naslednika nema ni na vidiku!

Podeli vest

Misija Slavoljuba Muslina u reprezentaciji Srbije je završena, ostaje još samo da se to ozvaniči, ali muka za čelnike Fudbalskog saveza je što novog selektora nema ni na vidiku

Jaz između aktuelnog selektora Muslina i čelnika FSS je ogroman, nepremostiv, pa iako su zakazani novi razgovori za naredne dane, jasno je da će doći do prekida saradnje.

Za dve strane ostaje samo da se dogovore oko uslova raskida, jer Muslin ima ugovor koji je automatski produžen do završetka Svetskog prvenstva.

Međutim, kako saznaje Informer, najveća muka za čelnike FSS je što niko ne želi na klupu "orlova"! Na nekoliko vrata su pokucali lideri srpske kuće fudbala prethodnih dana i svuda su odbijeni. I nervoza zbog toga na Terazijama raste iz dana u dan.

Najveća želja čelnika saveza je Dragan Stojković Piksi, ali on je odmah rekao "ne". Legendarni fudbaler ima prejak ugovor sa kineskim Gvangžuom i nema nameru da ga raskida zbog "orlova".

Stojkoviću je čak ponuđena varijanta da ostane u klubu, a da uporedo vodi reprezentaciju do završetka Mundijala, ali on nije prihvatio ni tu ponudu.

Poziv je potom usledio bivšem selektoru Siniši Mihajloviću, koji je iz istih stopa odbacio svaku mogućnost da ponovo vodi "orlove".

Ispipan je puls i Milovanu Rajevcu, koji je svojevremeno vodio Ganu na Mundijalu, međutim, ni njemu se ne vraća sa Tajlanda.

Kroz fudbalsku čaršiju kao kandidati pominju se i Ljubiša Tumbaković, kojem je istekao ugovor sa Crnogorcima, Slovak Vladimir Vajs, koji je vodio Gruziju u poslednjem meču kvalifikacija za SP protiv Srbije u Beogradu...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
volim crno bele i Srbiju

pre 6 godina

Pa bar to nije problem,ima Kokeza,hahaha.

acaa

pre 6 godina

Iskreno, kada su rekli da ce Muslin biti novi selektor mislio sam nema od toga nista, ali je covek uspeo da plasira Srbiju. Sad gde je uspeh tu naravno moraju da ga ruse. Tipicno Srpski mentalitet. Tako bilo i sa Anticem. Dok Mafija vlada mi nikad se na vrh vratiti necemo. Ja sam za to da Muslin ostane, zasluzeno.\n

VUCICEV IZBOR

pre 6 godina

Za videti je koja konbinacija je planirana.Kao slucajno ce da se pojavi.....\n

Miki

pre 6 godina

Savo Miloševiš i Radovan Ćurčić-dokazani tandem

deki

pre 6 godina

najbolja odluka FSS-je jer ono sa muslinom je bruka za nas fudbal,pa mi nismo pobedili nikog od prvih 20 fifine liste,u Rusiji bi bili samo topovsko meso kao proti Argentine bese 7-1.hvala.

Flavie Felix

pre 6 godina

fss-BANDO LOPOVSKA TREBA VAS SVE NAJURITI NA ULICU KO POSLEDNJE SMECE..ZNAO SAM DA CE OTERATI MUSLINA,JEDINOG SPOSOBNOG COVEKA KOJI JE PROSECNU EKIPU ODVEO NA SP. POSLE 20 GOD...ZNAMO SVE MUSLIN NIJE HTEO DA MU MENADZERI I MULJATORI SASTAVLJAJU TIM..EJ KOKEZA?? PIKSI??- OJADIO CZ. SAD SE I OVDE UGLAVIO..KOJA STE VI BRUKA I SRAMOTA OVE ZEMLJE..

paja

pre 6 godina

možda nikolić,bivši trener partizana ili milojević trener zvezde ?!!

NOVY

pre 6 godina

posteno receno svaka cast Muslinu ali mislim da treba da ostane i da i uziva plodovima svoga rada

Milos

pre 6 godina

vidim da ce morati ultra boysi da reaguju ili neko slican njima?  pa kako su gospoda letela iz zvezde tako ce da lete iz saveza sada. malo se zaigrali amateri misle da ako imaju moc i ledja poslednje 4 godine da mogu da se igraju na ovaj nacin sa celom fudbalskom srbijom. i ove varijante danas u cacku 7 minuta nadoknade, za takve je cz pa zabela. ili batine pa bolnica. jer neodrzivo je da neko ko nema kapacitet ni za bezaniju vodi fss na ovaj nacin. a sve iz licne sujete jer je na pocetku bio kao buba miran i saradljiv i trudio se da radi ispravno. posle stavljanja do znanja da ima neko jaci i nezgodniji pocinje ovakav rad. zaustavi se dok nije kasno. ni za uspeh za prvenstvu ni za ostavke. jos ima vremena....\n

tarzan

pre 6 godina

Kokeza stavlja selektora koji ce da poziva fudbalere koje ON ZELI ! Kako ne shvatate da on radi licne sujete, mrznje prema ZVEZDI, stavlja uvek selektora koji mrzi ZVEZDU, koji je bio u svadji sa upravama Zvezde ( Pizon cim je smenjen od Lukica ), Muslin ( ni sa kim nije u kataktu iz Zvezde ) Mihajlovc ( takodje )...da ne nabrajam....i niko nije smeo da pozove ni jednog fudbalera iz ZVEZDE da mu ne bi porasla cena ! Eto, kada postavi opet selektroa po svom ukusu, verovatno ce da vidimo nekog igraca iz Brodograrca.....posot je o njegov klub i partizana naravno !

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija