• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.10.2017

17:09

(FOTO) SERGEJ KONAČNO MEĐU "ORLOVIMA"! Krstajić zvao i Marka Grujića!

Fudbal

(FOTO) SERGEJ KONAČNO MEĐU "ORLOVIMA"! Krstajić zvao i Marka Grujića!

Podeli vest

Novi selektor novi i igrači u Srbiji! Mladen Krstajić je nakon odlaska Slavoljuba Muslina v.d. selektor "orlova" pa je objavio spisak igrača za test mečeve protiv Kine, 10. novembra u Gvangžuu, i Južne Koreje, četiri dana kasnije u Busanu


Na spisku je očekivano as Lacija Sergej Milinković-Savić, ali nema Mileta Svilara.

- Što se tiče talentovanog golmana Benfike Mila Svilara, kao što je najavljeno pre nekoliko dana FS Srbije je u intezivnoj komunikaciji sa njim i sa njegovim ocem. U toku je rešavanje administrativnog dela posla, tako da ćemo u narednim danima objaviti više informacija. Ono što je sigurno to je da postoji obostrana želja da Mile Svilar obuče dres državnog tima Srbije - navodi FSS.

Spekulisalo se da su među pozvanima biti Nemanja Radonjić i Andrija Živković, a njih nema na spisku. Međutim, tu je Marko Grujić, vezista Liverpula, koji nikako da dobije šansu na "Enfildu".

Mladen Krstajić za prijateljske mečeve ne računa na Stefana Mitrovića, Nemanju Milunovića i Nemanju Maksimovića, a nema ni  Nemanje Radoje Uroša Spajića.

Spisak reprezentacije Srbije:

GOLMANI: Vladimir Stojković (Partizan), Predrag Rajković (Makabi), Aleksandar Jovanović (Arhus).

ODBRANA: Branislav Ivanović (Zenit), Jagoš Vuković (Olimpijakos), Matija Nastasić (Šalke), Aleksandar Kolarov (Roma), Nikola Maksimović (Napoli), Ivan Obradović (Anderleht), Antonio Rukavina (Viljareal), Nemanja Milunović (BATE Borisov), Miloš Veljković (Verder).

SREDINA: Luka Milivojević (Kristal Palas), Nemanja Matić (Mančester junajted), Nemanja Gudelj (Tijanđin Teda), Mijat Gaćinović (Ajntraht), Adem Ljajić (Torino), Sergej Milinković Savić (Lacio), Marko Grujić  (Liverpul).

NAPAD: Dušan Tadić (Sautempton), Filip Kostić (Hamburger), Aleksandar Mitrović (Njukasl), Aleksandar Prijović (PAOK).

fss

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 6 godina

TAČNO TAKO. 100% SI U PRAVU JER JE MUSLIN OTPUŠTEN ŠTO NIJE PRIHVATIO SPISAK. JA NE VIDIM ŠTA ĆE NJIMA SELEKTOR KAD ONI PRAVE SASTAV.

skoda

pre 6 godina

Kako god ali bez Prijovića ništa. Mora imati veću minutažu.

Zasto cutis Srbijo

pre 6 godina

Upravu si, on je mnogo bolji od Mitrovica treba mu minutaza

Miki

pre 6 godina

3-4-3: Stojkovic (Rajkovic) - Ivanovic (Tomovic), Nastasic (Maksimovic), Kolarov (Vukovic) - Markovic (Lazovic), SMS (Milivojevic), Matic (Fejsa), Kostic (Ristic) - Tadic (Tosic), Mitrovic (Prijovic), Ljajic (Djuricic).

rolex

pre 6 godina

kakva bruka i sramota,pa pola ih sedi na klupi.dno dna

Flavie Felix

pre 6 godina

Sad se vidi zasto je Muslin otisao.. I to su te igracine? E slepci jedni dokle ce te da nas brukate i punite svoje dzepove.Cim ovaj narod oseti malo ponosa i samopouzdanja eto starih lopova i funjara da sve to upropaste.

Kanda

pre 6 godina

Tragedija tek stiže. Badava je pozivati neke zvezdice usijanih glava i kratkih fitilja, sujetne tipove kakvi samo fudbaleri znaju da budu. Oni su kao kolektiv često bili veoma loši, posvađani i nadmeni. Zbog toga smo skoro najlošije rezultate davali kada je u timu bilo "velikih zvezdica". Badava je sve kada se izgubi pozitivna atmosfera i jedinstvo u ekipi. Muslin je stari vuk i to je dobro znao, pa nije hteo da odstupi od svojih principa, a pogotovo da dopusti da izigrava marionetu. Počnje farsa, ali u pravom smislu.

DEKI 74

pre 6 godina

SERGEJ JE NA SILU UGURAN U REPREZENTACIJU;TO SVI ZNAMO-JER DA BI GA KEŽMAN PRODAO MORA DA IMA BAR 5-6 UTAKMICA U REPREZENTACIJI-SVOJIM IGRAMA TO JOŠ NE ZASLUŽUJE ;SPOR;SEBIČAN-ALI ŠTA DA SE RADI KAD MAFIJA TAKO HOĆE

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija