• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. S. - M. G.

31.10.2017

07:00

SA "MARAKANE" PORUČUJU KOKEZI: Ne obmanjuj javnost i ne foliraj se, Anđelovski je tvoj sudija!

Fudbal

SA "MARAKANE" PORUČUJU KOKEZI: Ne obmanjuj javnost i ne foliraj se, Anđelovski je tvoj sudija!

Podeli vest

Najveći srpski klubovi Crvena zvezda i Partizan opet ratuju zbog sudija! S "Marakane" optužuju predsednika Fudbalskog saveza Srbije Slavišu Kokezu i Partizan da uz pomoć sudija nameštaju utakmice i da su pokrali Borac u Čačku (2:1)

Sporno je što je prvak Srbije pobednički gol postigao u 97. minutu utakmice koju je sudija Novica Anđelovski produžio pet minuta.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev odgovara da je generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić u rodbinskim odnosima sa jednim od trojice članova Sudijske komisije FSS, ne navodeći na koga misli. Sudijsku komisiju, inače, čine Rade Đurović, Milan Karadžić i Dejan Filipović.

Zasedaće komisija

Vuletić: Opsednuti su nama

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić rekao je da su napadi iz Zvezde neosnovani i da su čelnici kluba s "Marakane" opsednuti crno-belima.
- Čini se da patološko ponašanje inspiratora i autora saopštenja, koje je pristiglo par minuta nakon odigrane Partizanove utakmice, ukazuje na opsesivno-kompulzivnu obuzetost autora Partizanom, sudijama i Fudbalskim savezom Srbije. Razumem teško stanje duha u kom se pišu hitna saopštenja, pa se u jednoj sezoni jedan isti sudija naziva oličenjem kvaliteta, a u narednoj oličenjem diletantizma - poručio je Vuletić.Spekulacije da će komisija ovih dana na vanrednom zasedanju raspravljati o Anđelovskom i verovatno ga suspendovati zbog lošeg suđenja u Čačku u Crvenoj zvezdi vide kao podmetanje lažnih informacija od strane predsednika FSS Slaviše Kokeze.

Spekulacije da će komisija ovih dana na vanrednom zasedanju raspravljati o Anđelovskom i verovatno ga suspendovati zbog lošeg suđenja u Čačku u Crvenoj zvezdi vide kao podmetanje lažnih informacija od strane predsednika FSS Slaviše Kokeze.

- Kokeza neka ne obmanjuje javnost. To je sve foliranje. Anđelovski je njegov sudija i naravno da neće ni raspravljati o tome - poručuju s "Marakane".  



Sporan faul

Član Sudijske komisije FSS Rade Đurović kaže za Informer da je sudija Anđelovski napravio previd prilikom sviranja prekršaja koji je prethodio golu Zorana Tošića u 97. minutu.

- Mi iz Sudijske komisije sagledaćemo ima li propusta, na kojim utakmicama i u kojoj meri. U poslednje vreme su učestale pritužbe mnogih klubova, neke osnovane, neke neosnovane. Smatram da je situacija pre drugog pogotka Partizana, odnosno dosuđen faul prilikom sudara dvojice igrača bio diskutabilna odluka. Tošić je iskusan igrač, postavio je rame, a situacija uopšte nije laka za sudije, teško je proceniti - ističe Đurović.


Zvezda dobila četiri penala, Partizan šest

Što se tiče dosuđenih penala ove sezone, Crvena zvezda je imala priliku da četiri puta gol postigne posle kaznenog udarca, dok su sudije Partizanu dosudile šest penala.

Crveno-beli su jedanaesterce imali protiv Spartaka, Mačve, Čukaričkog i Radnika, a samo su promašili onaj protiv Mačve, kada je neprecizan bio Ričmond Boaći. S druge strane, Partizan je penale dobio protiv Borca (Tošić promašio), Zemuna, Bačke, Radnika (dva penala) i Voždovca. Protiv Partizana sviran je penal Mačvi, a protiv Zvezdinih rivala nije sviran nijednom.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija