• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: TV Arena

30.10.2017

23:12

(VIDEO) PARTIZAN DAO GOL IZ NEPOSTOJEĆEG FAULA, PENAL BIO! Sudijski ekspert FSS analizirao sporne momente!

Fudbal

(VIDEO) PARTIZAN DAO GOL IZ NEPOSTOJEĆEG FAULA, PENAL BIO! Sudijski ekspert FSS analizirao sporne momente!

Podeli vest

Igor Radojčić, sudijski ekspert FSS, za TV Arena Sport analizirao je sporne momente sa meča u Čačku između Partizana i Borca (2:1)

Iz Zvezde su nakon pobede crno-belih pogotkom Tošića u 97. minutu udarili po FSS i komšijama, krive Fudbalski savez Srbije da je u sprezi sa Partizanom, kako bi crveno-bele sprečili da postanu šampioni. Oglasio se i Borac, a reagovali su i crno-beli na optužbe. 

Partizan je pobedio Borac golom Zorana Tošića iz slobodnog udarca, koji je sporan, kao i minut u kojem je iskusni fudbaler pogodio mrežu. Na Areni je analiza spornih detalja krenula od gola Borca.

Sve zavisi od kriterijuma. Pomoćni sudija je blizu i mogao je da signalizira glavnom sudiji da je smatrao da je bio faul. Sve zavisi od kriterijuma koji je Anđelovski ima do tog momenta - kazao je Radojčić.

ZVEZDA SAOPŠTENJEM NA MEČ U ČAČKU: Pljačka FSS i Partizana se nastavlja, nećemo više da ćutimo!

Što se tiče penala za Partizan.

- Igrač Partizana dolazi prvi do lopte, kasni fudbaler Borca, zakačio je protivnika, sapleo ga... Ispravna odluka. Nije trebalo da Čađenović dobije žuti karton - ocenio je Radojčić.

Faul nad Tošićem kaže Radojčić da nije bio.

- Prekršaja nema. Postoji samo dilema da li je faul za Borac ili dozvoliti napad Borca - smatra Radojčić.

ČAČANI U POTPUNOM ŠOKU! Spasić: Zašto sedam minuta nadoknade!?

Sportna je bila i nadoknada.

- Ukoliko je sudija pokazao pet minuta i ako smatra da tih pet minuta nije nadoknađeno kako treba, ima pravo da još produži utakmicu. Faul je svirao pre isteka petog minuta, a skoro dva minuta se nije igralo posle toga, tako da je imao pravo da još produži - ocenio je Igor Radojčić.

Sporni trenutak iz čačka možete videti od 2.00.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sale

pre 6 godina

Halo bre EKSPERTU! Pa zar je trebao da ga ubije onaj crveno beli? A sta je sa sudarima i udarcima u visini vrata i glave? Trebalo je, kako EKSPERT kaze, nastaviti akciju, a dva coveka leze na terenu. Kakvi su nam EKSPERTI takvo je i sudjenje.

Sale

pre 6 godina

Srdjane, pogledaj snimak i pokusaj da budes objektivan. Lopta ide prema Tosicu koji je licem okrenut prema njoj, dok onaj momak vise gleda Tosica nego loptu. I sve se to dogadja u okviru produzetka od 5 minuta. A to sto je slobodni udarac izveden kasnije stvar je igraca u zivom zidu, njihovog pomeranja, padanja, valjanja.....Mogao je da bude izveden i u 101. minutu, kada se stvore propisani uslovi za to. Nije valjda slobodni udarac izveo sudija, Kokeza ili neko iz FSS. Na snimku se jasno vidi da je to ucinio Tosic. Sta je tu sporno?

AS

pre 6 godina

IZ BORCA KAŽU DA JE ČETVRTI SUDIJA SAOPŠTIO NJIHOVOJ KLUPI I KLUPI PARTIZANA DA JE PRODUŽETAK 4 MINUTA. I ŠTA ĆEMO SAD? SPORNI FAUL JE U ISTEKU VREMENA.

mile eksperat za duboko oranje

pre 6 godina

ima li ko da izmeri efektivnu igru domaćina posle 1:1.....\n\n

Nenad

pre 6 godina

as... koliko gluposti si napisao, pamatniji si kad ćutiš.

AS

pre 6 godina

TI SE PRVO DOBRO INFORMIŠI PA ONDA KONSTANTUJ KO PIŠE GLUPOSTI A KOME BI BILO PAMETNIJE DA ĆUTI. MOŽDA BI TI TREBAO DA VIDIŠ ŠTA IZ BORCA IMAJU DA KAŽU PA SE ONDA UKLJUČI.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17