• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.10.2017

21:56

TAKO SE TO RADI! FSS da se ugleda na Francuze, Dešanu novi ugovor!

Fudbal

TAKO SE TO RADI! FSS da se ugleda na Francuze, Dešanu novi ugovor!

Podeli vest

Fudbalski savez Francuske produžio je ugovor sa selektorom Didijeom Dešanom, koji će na kjlupi "trikolora" ostati do 2020. godine

Dok Srbija traži novog selektora, koji će zameniti Slavoljuba Muslina, čoveka koji je odveo "orlove" na veliko takmičenje posle osam godina, Francuzi nemaju tih problema.

Predsednik Fudbalskog saveza Francuske Noel le Gre rekao je da će Dešan ostati selektor nacionalnog tima do kraja Evropskog prvenstva 2020. godine. 

Dešan je Francusku preuzeo nakon Evropskog prvenstva 2012. godine kada je zamenio Lorana Blana.

On je dve godine kasnije sa Francuskom stigao do četvrfinala Svetskog prvenstva kada su "trikolori" poraženi od kasnijeg šampiona Nemačke.

Francuska je igrala na prošlogodišnjem Evropskom prvenstvu, kojem je bila domaćin, igrala finale, ali je izgubila od Portugala sa 1:0. 

Ekipa Didijea Dešana je plasman na Svetsko prvenstvo 2018. izborila kao prva u grupi A.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija