• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

04.11.2017

16:25

SUPERLIGA: Preokret Borca za tri minuta, minimalci Rada i Radnika!

Fudbal

SUPERLIGA: Preokret Borca za tri minuta, minimalci Rada i Radnika!

Podeli vest

Fudbaleri Borca pobedili su danas na svom terenu u Čačku Javor sa 2:1, u utakmici 16. kola Super lige Srbije


Javor je poveo u 38. minutu preko Filipa Ivanovskog, a Borac je ubrzo posle toga uspeo da preokrene rezultat. Izjednačio je Saša Filipović u 44. minutu, a samo minut kasnije konačan rezultat postavio je Mateus Lima Kruz.

Borac je prekinuo niz od četiri poraza i posle treće pobede u prvenstvu zauzima pretposlednje 15. mesto sa 10 bodova. Javor je pretrpeo drugi vezani poraz, ukupno 11. u prvenstvu i na 14. poziciji ima 11 bodova. 

Fudbaleri Spartaka pobedili su kao gosti Bačku sa 2:0 golovima Đorđa Ivanovića u 24. i Aranđela Stojkovića u 90. minutu.

Subotička ekipa prekinula je niz od tri utakmice bez pobede, odnosno dva uzastopna poraza i četvrta je na tabeli sa 29 bodova. Bačka je izgubila deveti put u prvenstvu i zauzima 13. mesto na tabeli sa 13 bodova.

Fudbaleri Rada pobedili su na svom terenu u Beogradu Napredak sa 1:0. Jedini gol postigao je Đorđe Denić u 61. minutu. 

Fudbaleri Radnika pobedili su u Surdulici Voždovac sa 1:0, u utakmici 16. kola Super lige Srbije i ostvarili drugu uzastopnu pobedu u prvenstvu.  Jedini gol postigao je Igor Zlatanović u 21. minutu iz jedanaesterca. Radnik je ostvario šestu pobedu u prvenstvu i zauzima deveto mesto na tabeli sa 21 bodom. Voždovac je pretrpeo drugi uzastopni poraz, ukupno četvrti i peti je na tabeli sa 28 bodova. 

SUPERLIGA

 

16. kolo

Subota

Brac - Javor 2:1 (2:1)

(Filipović 44, Lima 45+4 - Ivanovski 37)

Bačka - Spartak 0:2 (0:1)
(Ivanović 24, Stojković 90)

Radnik - Voždovac 1:0 (1:0)
(Zlatanović 21)

Rad - Napredak 1:0 (0:0)
(Denić 61)

Nedelja

Mačva - Partizan 13.00 
Zemun - Mladost 13.00 
Radnički - Crvena zvezda 17.00 

Petak

Čukarički - Vojvodina 2:1 (1:0)

(Milojević 15, Kajević 56 - Mihajlović 76) 

Tabela

printscreen

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17