• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti

05.11.2017

09:42

PAUNOVIĆ VODI "ORLOVE" U RUSIJU!? Mladi stručnjak počeo pregovore sa FSS!

Fudbal

PAUNOVIĆ VODI "ORLOVE" U RUSIJU!? Mladi stručnjak počeo pregovore sa FSS!

Podeli vest

Veljko Paunović mogo bi da nasledi Slavoljuba Muslina na klupi fudbalske reprezentacije Srbije. Mladi stručnjak najveća je želja predsednika FSS Slaviše Kokeze, a dve strane navodno su počele pregovore

Kako prenose Novosti 40-godišnji stručnjak, inače trener Čikaga, u subotu je doputovao u Beograd i započeo pregovore sa čelnicima Fudbalskog saveza Srbije o preuzimanju A tima koji je izborio direktan plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji sledećeg juna.

- Ne mogu ništa da pričam o kontaktima sa FSS jer ih nije ni bilo. Imam aktuelan ugovor sa Čikago Fajerom, sezona u MLS ligi je upravo završena i sada pravim planove za novu takmičarski godinu pošto smo ispali iz plej-ofa - rekao je pre nekoliko dana Paunović za Novosti.

Ne čudi što FSS želi da Paunović vodi orlove u Rusiju, jer je mladi stručnjak 2015.godine postao prvak sveta sa omladinskom reprezentacijom Srbije na Novom Zelandu. Tada su u ekipi "orlića" dominirali Andrija Živković, Sergej Milinković - Savić, Marko Grujić, golman Predrag Rajković...

Razgovori sa FSS su u početnoj fazi, ne zavisi sve od Veljka Paunovića i Slaviše Kokeze, nego i stava ljudi u Čikago Fajeru, sa kojim ima ugovor još godinu dana. Ukoliko svi kažu "da" već po povratku sa azijske turneje na klupu "orlova" bi mogao da sedne Paunović i tako ispuni svoju želju da vodi i seniorski tim svoje zemlje. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zlatko

pre 6 godina

To je prava stvar. Trebao je on da preuzme odmah A reprezentaciju i nastavi sa generacijom koju je vodio dalje.

trifke

pre 6 godina

potpuno si upravu ali potpuno. hvala bogu da makar ti to vidis isto kao ja, ali znas da je tesko sa nasima i da su svi Treneri i da sve mi znamo. To je nasa velika bolest. A tvoj komentar je svetski. Pozdrav

ZAGOR

pre 6 godina

Da je preuzeo tim i nastavio kako ti kažeš sa mladom generacijom mi danas ne bi bili u Rusiji na SP.Svaka čast mladima sto su osvojili ali u seniorima bi bio to prevelik zalogaj za njih ali treba postepeno da se mladi ubacuju u Reprezentaciju.

Car

pre 6 godina

Ne bi me zacudilo da Kokoza i ekipa vrate na celo reprezentacije Radovana Curcica,jer takav je to mentalni sklop ljudi,sto gori trener to mu se mogu vise mesati u posao.

AS

pre 6 godina

PAUN JE U REDU, ALI DA JE BIO ODMAH U STARTU, ŠTO KAŽE ZLATKO, ILI DA JE KRENUO SA NOVIM CIKLUSOM POSLE RUSIJE. BOJIM SE DEBAKLA U RUSIJI A ONDA ĆE NAJURITI PAUNA A TO NE VALJA.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija