• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Žurnal

06.11.2017

11:51

(VIDEO) VOŽDOVČANI PLAKALI POSLE PORAZA! "Zmajevi" bljuju vatru nakon meča u Surdulici!

Fudbal

(VIDEO) VOŽDOVČANI PLAKALI POSLE PORAZA! "Zmajevi" bljuju vatru nakon meča u Surdulici!

Podeli vest

Generalni i sportski direktor Voždovca Goran Grkinjić bio je ogorčen posle meča i poraza od Radnika 1:0 u Surdulici

Grkinjić je za Žurnal priznao da su igrači bili neutešni posle poraza, dok je kako ističe njega posle utakmice bilo sramota, ali ne navodi konkretne razloge nezadovoljstva.

Momci su plakali u svlačionici. A, zbog koga? Zbog čega? Zbog tamo nekih koji žele da budu preči od fudbala i fudbalera?! Zar fudbal nije viteška borba? Zar nije fer-plej? Prošle nedelje nas je pobedio Čukarički, sasvim zasluženo, nakon čega sam prvi čestitao protivniku. A posle utakmice sa Radnikom mene je bila sramota! Sramota, zato što sam mojim igračima i treneru rekao da će pobednika da odluči samo teren, samo igra. Očigladno sam se prevario, pa onda prevario i njih - kazao je Grkinjić.

Sportski direktor "zmajeva" kaže da je razmšljao da podnese ostavku.

Mnogo mi je teško, još kada pomislim na predsednika koji je odličan momak i pošteno u ovoj priči ulaže svoj novac. Poželeo sam da podnesem ostavku, pa posle mnogo razmišljanja rešio da, ipak, ostanem i borim se, zajedno sa mojim prijateljima u klubu. Ne mogu da ućutim. Ne mogu zbog mojih igrača, mog stručnog štaba i njegovog šefa Ilije Stolice, kojeg znam ceo život i za kojeg mogu da kažem ono što mnogo ljudi iz fudbala može i da potvrdi, a to je da je pre svega odličan momak, a onda i najbolji stručnjak u zemlji. Za godinu dana kod nas, to je jasno pokazao, ali... To u Surdulici nije igralo veću ulogu  - poručio je čelnik kluba sa Dušanovca. 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija