• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mundo Deportivo

06.11.2017

12:37

"OJAČANA" TUŽBA PROTIV MIJATOVIĆA! Tužilaštvo tereti legendu Reala za utaju 600.000 evra!

Fudbal

"OJAČANA" TUŽBA PROTIV MIJATOVIĆA! Tužilaštvo tereti legendu Reala za utaju 600.000 evra!

Podeli vest

Legendarni jugoslovenski fudbaler Predrag Mijatović na novom je udaru španskog tužilaštva, koje je "ojačalo" optužnicu protiv njega i tereti ga za utaju 600.000 evra od poreza

 

Tužba protiv Mijatovića je podneta pre nekoliko meseci, ali kako navodi list "Mundo Deportivo", prošle nedelje je dopunjena sa još dve prijave, koje se odnose na fiskalne 2013. i 2014. godinu.

Sumnja se da je Predrag Mijatović utajio 217.933 evra u 2013. godini i 195.788 evra za 2014. godinu.

Kada se sve sabere, nekadašnji as Real Madrida je osumnijičen da je prikrio nešto više od 600.000 evra, koliko je trebalo da uplati državi Španiji na ime poreza.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija