• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.11.2017

15:09

NAŽULJALE GA KOPAČKE, TRAŽI 3 MILIONA DOLARA! Felaini tužio proizvođača sportske opreme!

Fudbal

NAŽULJALE GA KOPAČKE, TRAŽI 3 MILIONA DOLARA! Felaini tužio proizvođača sportske opreme!

Podeli vest

Maruan Felaini je za povredu stopala optužio proizvođača sportske opreme čije kopačke je nosio i sada traži odštetu od 3,6 miliona dolara

Vezista Mančester junajteda požalio se na povredu stopala do koje je navodno došlo zbog kopačke njegogovg sada već bivšeg sponzora "New Balance".

Belgijanac je pre pet godina potpisao ugovor sa pomenutim proizvođačem sportske opreme. Felainijev advokati su istakli da su kopačke lošeg kvaliteta i da su glavni krivac za povredu stopala fudbalera.

S druge strane firma tvrdi da im je Felaini rekao da su kopačke sjajne i da je naručio nekoliko pari. Navodi se da je Felaini pre svake utakmice morao da širi na različite načine svoje kopačke, a kasnije je napusti pomenutu kompaniju i potpisao ugovor sa Najkom".


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija