• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.11.2017

16:24

KRSTAJIĆ ODBRUSIO NA PROZIVKE: Tim sastavljam samo ja! Sergej je moj izbor, Svilar sa nama u martu!

Fudbal

KRSTAJIĆ ODBRUSIO NA PROZIVKE: Tim sastavljam samo ja! Sergej je moj izbor, Svilar sa nama u martu!

Podeli vest

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić odbacio je brojne spekulacije i poručio da je lično sastavljao spisak za prijateljske utakmice protiv Kine i Južne Koreje.

Reprezentacija Srbije u petak igra protiv Kine u Gvangdžouu, a četiri dana kasnije u Busanu protiv Južne Koreje.

- Poražavajuće pitanje je da li sam ja sastavljao spisak. Svi znaju moj karakter iz Partizana kada sam bio igrač, a i funkcioner. Očekivao sam pritisak, život me nije milovao, navikao sam kada nešto "gori" da budem tu. Nemam opterećenje, nosim se normalno, kao što je slučaj bio kada sam igrao i bio reprezentativac. Kad dobijete poverenje morate da ga iskoristite - rekao je Krstajić na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

On se zahvalio predsedniku FSS Slaviši Kokezi i sportskom direktoru Goranu Bunjevčeviću na ukazanom poverenju da vodi ekipi na azijskoj turneji.

Matić umoran, Dmitrović u timu

Krstajić je otkrio da će ekipa biti bez umornog Nemanje Matića i povređenih Matije Nastasića i Aleksandra Jovanovića.
- Izašli smo u susret Matiću zbog broja utakmica koje je odigrao za klub - objasnio je Krstajić.
Umesto Jovanovića kao treći golman pozvan je Marko Dmitrović iz Eibara. Problema sa povredom ima i Ljubomir Fejsa, a da li će putovati, biće poznato psole vecerašnjeg treninga.

- Čast i zadovoljstvo biće mi da nastavim saradnju sa momcima koji će igrati na Mundijalu. Ne opterećuje me to što sam vršilac dužnosti, mene su u Savez doveli Kokeza i Bunjevčević, dok je Muslinov pomoćnik bio Gurenko. Ostali su iz stručnog štaba reprezentacije - odgovorio je Krstajić na pitanje zašto nije krenuo "stopama" Muslina.

Za razliku od prethodnika, Krstajić je pozvao debitanta Sergeja Milinković-Savića iz Lacija.

- Sergej je potvrdio svojim igrama u Laciju i mladoj reprezentaciji da će biti nosilac reprezentacije Srbije. Nisam se libio da ga pozovem. Kad neko sedi na ovom mestu odgovara za svoje postupke - istakao je Krstajić.

On je otkrio da bi mladi golman Benfike Mile Svilar za sledeću akciju u martu naredne godine trebalo da debituje za A selekciju Srbije.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vickasti

pre 6 godina

Ti sastavljao spisak a ne znaš ni da ga pročitaš. Želim vam svima debakl u Rusiji.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija