• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sportsport

07.11.2017

11:59

MUSLIN NE BI ODBIO BIH: Ako me neko pozove...

Fudbal

MUSLIN NE BI ODBIO BIH: Ako me neko pozove...

Podeli vest

Doskorašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin rekao je da ne bi unapred odbio ponudu Bosne i Hercegovine, ali je istakao da ga do sada niko nije zvao iz tog Saveza

 

Savez BiH traži novog selektora posle odlaska Mehmeda Baždarevića, glavni kandidat za njegovog naslednika je Amar Osim, ali se odjednom u igri našlo i ime Slavoljuba Muslina.

- Nemam nikakav komentar na te priče. Sinoć sam dobio dosta poziva i prvi put to čujem. Niko me nije kontaktirao i neću da diskutujem o tome jer ne znam odakle je ta priča došla. Mogu samo da kažem da nije bilo nikakvih razgovora. Ja sam čovek koji je spreman sa svima da razgovara i pregovara ukoliko dođe do toga saslušao bih sve i kasnije odlučio šta i kako - rekao je Muslin za sarajevski portal "Sportsport".

Muslin je pre samo desetak dana smenjen sa mesta selektora reprezentacije Srbije, iako je izborio direktan plasman na Svetsko prvenstvo.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija