• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.11.2017

21:36

MILE SVILAR ZAGONETAN! Srbija i Belgija se tuku za mladog golmana, evo šta on kaže!

Fudbal

MILE SVILAR ZAGONETAN! Srbija i Belgija se tuku za mladog golmana, evo šta on kaže!

Podeli vest

Zoran Filipović, bivši pomoćnik Slavoljuba Muslina, poručio je pre nekoliko dana da je mladi golman Mile Svilar odlučio da brani za reprezentaciju Srbije, ali čuvar mreže Benfike to još nije potvrdio

Mada, selektor Srbije Mladen Krstajić je otkrio da bi mladi golman Benfike u sledećoj akciji nacionalnog tima u martu naredne godine trebalo da debituje za A selekciju Srbije.

Ipak, Svilar je na "Veb samitu“ u Lisabonu na pitanje da li će igrati za Srbiju ili Belgiju dao diplomatski odgovor:

- Nije trenutak da razmišljam o tome, u ovom trenutku razmišljam samo o klubu - kazao je Svilar.

Njegov otac Ratko Svilar branio je za reprezentaciju Jugoslavije i Vojvodinu, a njegov naslednik ima ambicije da bude prvi golman sveta:

-  Želim da budem najbolji! Moram da idem korak po korak, radim svakog dan Zahvalan sam jer imam ovog starca pored sebe, da učim i napredujem na treninzima - rekao je Svilar kroz šalu, aludirajući na Žulija Cezara, bivšeg golmana Intera i reprezentacije Brazila, koji je takođe bio na samitu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija