• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.11.2017

12:06

PIKSI PRED PROMOCIJOM! Stojković dobio dozvolu kluba da bude istovremeno i SELEKTOR SRBIJE!

Fudbal

PIKSI PRED PROMOCIJOM! Stojković dobio dozvolu kluba da bude istovremeno i SELEKTOR SRBIJE!

Podeli vest

Proslavljeni srpski fudbaler Dragan Stojković Piksi, uprkos tome što je produžio ugovor sa kineskim Gvangdžou R&F do 2021. godine, dobio je dozvolu kluba da pregovara oko preuzimanja reprezentacije Srbije, potvrđeno je Tanjugu iz Fudbalskog saveza Srbije

 


Stojković je danas posetio hotel "Meriot" u Gvangdžou, gde je smeštana reprezentacija Srbije pred prijateljski meč sa Kinom i razgovarao sa predsednikom FSS Slavišom Kokezom i sportskim direktorom Goranom Bunjevčevićem.

Stojković može da istovremeno vodi Gvangdžou i reprezentaciju Srbije i glavni je kandidat da nasledi Slavoljuba Muslina, koji je smenjen posle plasmana na Mundijal u Rusiju.

Reprezentaciju Srbije na azijskoj turneji protiv Kine u petak i četiri dana kasnije protiv Južne Koreje u Busanu vodiće vršilac dužnosti selektora Mladen Krstajić.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Amater

pre 6 godina

OVDE SE IZ AVIONA VIDI DA SU OVI TAKO LEPO UMREZENI U SISTEM I TO PO GODISTU.UPROPASTIO ZVEZDU A SADA HOCE I REPREZENTACIJU.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija