• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.11.2017

17:29

TOTENHEM LOVI TOŠIĆA! "Pevci" za Srbina nude Bešiktašu 8 miliona evra!

Fudbal

TOTENHEM LOVI TOŠIĆA! "Pevci" za Srbina nude Bešiktašu 8 miliona evra!

Podeli vest

Srpski reprezentativac Duško Tošić mogao bi ove zime da promeni sredinu pošto je za njega ozbiljno zainteresovan Totenhem

Nekadašnji defanzivac Zvezde mogao bi u smiraj karijere da ostvari najveći transfer. Za 32-godišnjeg štopera, koji može da igra i na mestu levog beka ozbiljno je zainteresovan menadžer Totenhema Maurisio Poketino.

Pema navodima turskog portala "Futbolarena.com", Totenhem je Bešiktašu spreman da plati osam miliona evra. Srbin je stub odbrane zajedno sa Portugalcem Pepeom, ali neće biti čudno ukoliko šampion Turske prihvati ponudu "pevaca".

Teško da će za iskusnog defanzivca stići bolja ponuda, s obzirom na to da je već zašao u četvrtu deceniju, a ima još godinu i po dana ugovora sa Bešiktašom, u koji je 2015. godine stigao kao slobodan igrač.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 6 godina

TO ĆE JK ZA DVA MESECA DA RASTURI NA GLUPU GARDEROBU.

No1

pre 6 godina

Istambul nije za Karleusu,ali zato London...ne bi znali kako da je se rese :))

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija