• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

10.11.2017

13:29

JOŠ JEDNA LEGENDA ZAVRŠAVA KARIJERU! Ćavi: Dosta je bilo, umoran sam!

Fudbal

JOŠ JEDNA LEGENDA ZAVRŠAVA KARIJERU! Ćavi: Dosta je bilo, umoran sam!

Podeli vest

Legendarni kapiten Barselone Ćavi Ernandez otkrio je da će na kraju sezone završiti karijeru

Nekadašnji vezista Barse i španski reprezentativac, koji od 2015. igra za Al Sad, poručio je da je vreme da "okači kopačke o klin".

- Imao sam sreće da su me kroz karijeru zaobilazile teške povrede, tako da sam bio u mogućnosti da postepeno gasim karijeru. Katar mi je dozvolio da još igram fudbal, ali sada sam se umorio. A i sve mi je teže da se oporavim - rekao je Ćavi i dodao:

- Naravno, ovo će biti poslednja godina mog aktivnog igranja fudbalom, a u budućnosti imam plan da postanem trener. I to koliko već sledeće godine ću polagati za licencu - istakao je bivši kapiten Barse, koji je prošlu sezonu u Kataru završio sa 10 golova i 16 asistencija.

Ćavi je sa Barselonom osvojio osam titula u Primeri, četiri Lige šampiona i tri Kupa kralja, dok je sa selekcijom Španijeu dva navrata bio prvak Evrope i jednom osvajač Svetskog prvenstva.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija